Primátor Volf: Budeme řešit i platby za energie na zimním stadionu

24.12.2015 21:39

Po velmi dlouhé době se setkali Jaromír Jágr st. a kladenský primátor Milan Volf, aby společně jednali o dalším postupu v kladenském hokeji.

Primátor Volf: Budeme řešit i platby za energie na zimním stadionu
Foto: archiv
Popisek: Kladenský primátor Milan volf

„Dnešek je významný, po řadě emotivních prohlášení v minulých týdnech to vnímám jako první konstruktivní krok. Potvrdilo se, že s panem Jágrem st. umíme díky letité osobní známosti jednat, navíc se jedná o problém, u jehož počátku jsem nestál ani já ani pan Jágr. Nalézt východisko nebude ani trochu jednoduché, dnešek je přesto dle mého velký posun, HC Kladno prostřednictvím pana Jágra přislíbilo, že nám umožní kompletní kontrolu účetnictví v Hokeji Kladno s.r.o., což je nezbytná podmínka pro vyřešení dotací využívaných v přímém rozporu s dotační smlouvou,“ řekl po jednání primátor Volf.

Dalším tématem je společenská smlouva

Hokej Kladno se zavázal, že do 8.1.2016 sdělí termín pro zpřístupnění svého účetnictví. Po jeho kompletní kontrole bude stanovený další postup, který by měl vést k řešení kladenského hokeje a jeho financování. Dalším tématem, které společně obě strany dnes otevřely, je společenská smlouva Hokej Kladno s.r.o., město současně požádalo o svolání valné hromady společnosti, ve které má Kladno třicetiprocentní podíl.

„Dotkli jsme se i otázky platby za energie na zimním stadionu, kterou budeme rovněž řešit, “ uzavřel Milan Volf a dodal, že obě strany dnes potvrdily, že mají zájem na udržení kladenského hokeje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

13:09 Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi Heleny Langšádlové, ministryně pro vědu, výz…