Primátorka přivítala v novém školním roce prvňáčky i studenty: Nevěděla jsem, co mě čeká

01.09.2015 14:55

Pražská primátorka Adriana Krnáčová dnes přivítala v novém školním roce prvňáčky v ZŠ a MŠ Emy Destinnové v Praze 6 Bubenči. Poté se také setkala se studenty Gymnázia Jana Keplera.

Primátorka přivítala v novém školním roce prvňáčky i studenty: Nevěděla jsem, co mě čeká
Foto: Magistrát hl. m. Prahy
Popisek: Primátorka Prahy Adriana Krnáčová vítá prvňáčky.

„Pamatuji si, když mě maminka vedla poprvé do školy, nevěděla jsem, co mě čeká. Pevně doufám, že si školu oblíbíte a že si tu mezi úkoly a učením najdete i kamarády. Škola je někdy náročná, ale je také krásná, a proto vám přeji hodně štěstí,“ řekla prvňáčkům primátorka v doprovodu ředitele školy Oty Bažanta. 

Následně se přesunula do Gymnázia Jana Keplera, kde promluvila ke studentům. Mimo jiné zavzpomínala na své zkušenosti se středoškolským studiem. „Tehdy jsem si říkala, k čemu mi bude to, co se učím. Dnes už vím, že čím je člověk vzdělanější, a to samozřejmě platí i pro vás, tím větší má konkurenční výhodu. V životě se stávají různé věci, můžete přijít a podnikání, majetek, ale vzdělání vám nikdo nevezme. Jen vzdělaný člověk je svobodný a může se svobodně rozhodovat,“ uvedla primátorka, kterou doprovázel ředitel školy Jiří Růžička. 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…