Pro Prahu podpořil plukovník Hofrichter

14.09.2014 21:37

Plukovník v.v. Jaroslav Hofrichter se rozhodl podpořit politické hnutí Pro Prahu.

Pro Prahu podpořil plukovník Hofrichter
Foto: PRO PRAHU
Popisek: PRO PRAHU

"Politickému hnutí Pro Prahu věřím v jeho chvályhodné snaze o lépe spravované hlavní město. Do každé činnosti, kterou chce člověk dělat pořádně, je třeba dát vášeň, mít nezlomnou vůli a jasnou vizi, kterou chce naplnit. Všichni členové politického hnutí Pro Prahu, které jsem měl možnost poznat, nebo je dokonce mám za své přátele, si mou důvěru zasloužili právě proto, že všechny tyto předpoklady mají. Velmi rád zmíním jednoho z nich, pana Ondřeje Lněničku, kterého znám několik let jako slušného člověka a výborného starostu Letňan, kde se rádi potkáváme. Důvěra v ty správné lidi, jak mě opakovaně naučila zkušenost, je v životě nesmírně důležitá."

Těmito slovy se na adresu hnutí Pro Prahu a lídra našeho hnutí v Městské části Praha 18 - pražských Letňanech vyjádřil plukovník v.v. Jaroslav HOFRICHTER, střelec a palubní inženýr u 311. bombardovací peruti RAF. Plzeňský rodák, který dne 23. září oslaví již své 94. narozeniny. Přejeme panu plukovníkovi všechno nejlepší a mnoho dalších spokojených let prožitých s úsměvem, kterým vždy rozzáří své okolí.

„Pana plukovníka Hofrichtera a jeho paní obdivuji, vážím si jich a mám k nim mimořádný respekt. Jsou živoucím svědectvím dějin Československa a České republiky, naší pamětí i svědomím. Náklonost a přátelstvím, kterého se mi od nich dostalo, je mi velkou poctou. Těším se na další setkání s nimi, které se uskuteční na Letňanském pivobraní 2014 dne 20.9.2014 na Staré Návsi, neboť oba dva přijali již před měsícem mé osobní pozvání. Navštěvují nás v Letňanech pravidelně a u našeho Pivobraní mne to těší o to víc, že jsem stál u jeho zrodu a díky zaměstnancům letňanského úřadu mohl svůj nápad i uskutečnit. Přijďte si i Vy popovídat k nám do Letňan s panem plukovníkem a jeho manželkou. Stojí to za to, budete se bavit a smát, protože jsou to úžasní, srdeční, usměvaví, moudří a milující lidé, kteří překypují energií, “ dodal letňanský lídr hnutí Pro Prahu, pan Ondřej Lněnička.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PRO PRAHU

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.