Prokeš (Patrioti): Bolševické ANO 2011 zase perlí

28.07.2015 13:42

Jen když vidím nálepku na něčím autě s logem „ANO 2011 bude líp“, je mi na zvracení. Nevím, zda je to tím, že je Andrej Bureš takový slovenský fešák nebo chtějí dát lidé v ČR všechno jednomu frajerovi.

Prokeš (Patrioti): Bolševické ANO 2011 zase perlí
Foto: Archiv Leoše Prokeše
Popisek: Leoš Prokeš

Kdy se to změní, co ještě musí udělat, aby to všichni pochopili.? Zvyšovaní daní, daňové pobídky,  podezřelá výběrové řízení pro svoje společnosti, neskutečná byrokracie  a úmyslná likvidace malých podniků, živnostníků a mnoho dalších... Ptám se, co musí udělat aby Vám to došlo? Nebo opravdu stačí jen nápis „bude líp“ a kobliha k tomu?

Nejhorší na tom je, že to není jenom Babiš , ale celá jeho Bureš parta v ANO. Naposledy jsem zaznamenal  vyjádření pana euro-poslance za ANO 2011 Pavla Teličky, které si můžete přečíst níže. Jednoduše asi čeká, že uprchlíci budou oplodňovat naše ženy a dcery a tím se jako ČR zachráníme....  Mimochodem Telička se narodil v USA do rodiny českého komunistického diplomata. Před rokem 1989 byl členem KSČ. Vystudoval Právnickou fakultu na UK. Ale takových je v ANO daleko víc,  např. člen předsednictva  ANO Martin Komárek v roce 1985 nastoupil do tehdy svazáckého deníku Mladá fronta a byl členem KSČ. Místopředsedkyně  ANO Radmila Kleslová , která od roku 1986 působila jako příslušnice StB (držitelka služebního průkazu Státní bezpečnosti č . 240361) a o Andrejovi raději nemluvím.

"Nikdo nemůže tvrdit, že to znamená, že zde v budoucnu nebudou žadatelé o azyl z jiných oblastí. To nemůže nikdo nikomu zaručit. My navíc máme vážnou demografickou krizi, v roce 2050 tu může být třeba jen 7 000 000 obyvatel. Neříkám, že se to má řešit přijímáním uprchlíků, ale je třeba to brát v potaz," dodal Pavel Telička.

Pokud je Český národ na vymření, tak by se zodpovědní politici měli spíše zabývat otázkou, proč je tomu tak. Neobhajuji časy normalizace, ale dětí se tehdy rodilo podstatně více. Dnes není mnoho pobídek pro rodilé Čechy, které by byly motivací k založení rodin. Kde jsou novomanželské půjčky, jesle, školky? Kde jsou tolik let omílané startovací byty, snadněji dostupné hypotéky. Jestliže Češi budou i nadále vymírat, tak jen psychopat se může domnívat, že trn z paty nám vytrhnou barevní běženci, co ve svých domovinách - jak hlásají ve starobylých kulturách, nejsou dodnes schopni zajistit mír a postarat se o své děti a potřebné. Myslím, že přijímání uprchlíků pouze zatíží náš už tak strádající sociální systém, přinese vyšší kriminalitu a rozpoltí veřejnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

8:19 Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

„Už v 18. století byl vydán příkaz zapisovat do matrik všechny narozené děti bez příplatku k taxe št…