Prokeš (Patrioti): Nenápadné obsazování

08.01.2015 19:40

Reakce české politické reprezentace na útok na redakci týdeníku Charlie Hebdo se dá shrnout jako neúcta k životu, útok na svobodu slova a podobně.

Prokeš (Patrioti): Nenápadné obsazování
Foto: Archiv Leoše Prokeše
Popisek: Leoš Prokeš

Ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD) řekl, že nám žádné nebezpečí nehrozí a není potřeba zvyšovat bezpečnostní opatření.

BIS nemá žádné informace o připravovaných útocích. Francouzští redaktoři také neměli žádné informace  a jak to dopadlo. Myslím, že by nebylo od věci zakládat místní organizace domobrany , přesto že premiér Sobotka (ČSSD) toto násílí odsuzuje a nebude nadále polevovat ve svém úsilí.

Většina premiérů, ministrů, poslanců druhou světovou válku prožila v exilu, tak proč se nějak zvlášť angažovat, že?

Naše tajné služby budou i nadále spíše plnit příkazy budoucí paní premiérové, než se starat například o unesené občanky ČR v Pákistánu.

Kdyby Hitler přemýšlel , tak nechal svoje německé soukmenovce pár roků imigrovat například do Velké Británie v řádech stovek tisíc až milionů. Pak by nemusel svádět vyčerpávající  pokusy o dobytí Británie. Už by byla obsazená. Pražský magistrát má v čele Slovenku, ministr financí je také Slovák a když nám EU přidělí  solidní kvótu  muslimských imigrantů, tak by v zájmu multikulturní společnosti a feminismu mohla vystřídat na pražském hradě prezidenta Zemana například dáma v Burce. Džamila Stehlíková, Kocáb a pán Halík by byli jistě potěšeni, jak jsme globální a multikulturní společnost. Náš předseda Jiří Vítek již upozorňoval  více jak před rokem na problematiku muslimské společnosti, však každý hlas ve volbách je pro naše sociální demokraty  důležitější než bezpečnost občanů ČR. 

Prokeš Leoš, předseda Patriotů JM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Leoš Prokeš

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.