Prokeš (Patrioti): Vláda pro sebe!

26.01.2015 9:40

Tato vláda je pro mě jako občana zcela nepřijatelná. Určitě to všichni víte, ale asi se na to zapomíná, proto připomenu.

Prokeš (Patrioti): Vláda pro sebe!
Foto: Archiv Leoše Prokeše
Popisek: Leoš Prokeš

Jako pracující člověk na jakékoliv pozici když něco pokazím nebo uškodím své společnosti, tak zaplatím škodu nebo jsem trestně stíhán. Jako podnikatel udělám špatné rozhodnutí nebo moji zaměstnanci, za které nesu odpovědnost, opět zaplatím nebo jsem trestně stíhán. No a naši politici nejsou schopnim odhlasovat trestní a hmotnou odpovědnost politiků a státních úředníků. Proč asi? V čele toho všeho dnes stojí premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) , který by se asi jinak dnes potil u soudu a čekal na to, jestli bude se Stanislavem Grossem (ČSSD) na jedné cele. Z  ženského  oddělení by jim mohla mávat z okna  ex- ministryně obrany paní Parkanová (KDU-ČSL a následně TOP09), která v  minulosti nakoupila letouny CASA za předraženou cenu. Ale vláda ČSSD, ANO, KDU-ČSL zamítla zákon, takže nebudou potrestáni. Určitě je těch kostlivců daleko víc, než si dokážeme představit. Protože by jinak zákon prošel, proč by taky ne? Záhadou zatím zůstává Babišovo ANO, kde slibovali, že se zasadí o trestní a hmotnou odpovědnost politiků, že nemájí problém zákon přijmout.

Ale skutečnost je jiná. Ptám se, proč najednou změnili názor? Pak se nabízí odpovědi, jako např. výměnou za finanční profit nebo za výmaz z StB spisu? Jedno je jisté, zadarmo to nebylo. Závěrem mohu jen dodat, že tahle vláda může dnes rozhodnout co chce, ale jednou tam budou vládnout lidé spravedliví a čestní a zákony pro dobro občanů  prosadí. A pak se budou dít věci.  A až bude např. paní Parkanové nebo p. Grossovi 60 let, budou se zpovídat. Pak bude potřeba posílit justici a rozšířit kapacity věznic.

Špatná ekonomická situace v ČR není způsobena podivnými cestami zahraniční politiky, jak se stále omílá, ale proto, že naše porevoluční vlády jsou spolkem rádoby multikulturních intelektuálů, zaprodanců Bruselu a poměrně silné kliky zlodějů a podvodníků. Pár poctivých zbývajících poslanců  tuto situaci nikdy nezvrátí, protože předvolební kampaně se nedají dělat za drobné. Klausovy vlády z malé a velké privatizace vytěžily co se dalo. Prodeje státního majetku organizované ČSSD už za přispění současného premiéra nebyly také zrovna košer. Dokud v parlamentu nebude sedět víc než polovina poslanců, co se nenechá vydírat za to, že někdo na ně něco ví, nebo nebude hlasovat za úplatu nebo výhody, bude náš národ tam, kde si vybral.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Leoš Prokeš

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice