Prokeš (Patrioti): Žít Brno RIP 2015

16.02.2015 10:45

V komunálních volbách 2014 jsem volil na Magistrát města Brna mě blízkou politickou stranu. V brněnské části Brno Tuřany jsem však volil Žít Brno, jelikož jsem volil menší zlo v městské části, kde žiji.

Prokeš (Patrioti): Žít Brno RIP 2015
Foto: Archiv Leoše Prokeše
Popisek: Leoš Prokeš

Dnes toho velice lituji. Hollan a jeho populistické řeči,   jako  hned v pondělí  udělám, od pondělí bude Brno jiné město a další,  se nevyplnily. Na místo toho přitakávají  hnutí ANO, jako jejich koaliční lehká přítelkyně. Dnes je jasné, že měli jediný cíl,  a to je podpořit jen svoje zájmy. Tito samozvaní umělci si asi myslí, že normálního člověka zajímá v první řadě jízda městem na kole a zda bude v sobotu hrát někdo, komu to vlastně ani moc nejde na trubku v galerii. Když jsme demonstrovali v sobotu 14.2. 2015 proti Islámu v Brně , tak o pár metrů dál byla demonstrace s opačným názorem Welcome  muslims, kterou vede skupina Žít Brno a Zelení.

Já v Brně žiji se svojí rodinou a nemám zájem měnit české tradice a hodnoty. Demokracie je důležitá, ale pokud jde o bezpečnost mé rodiny a blízkých, budu se bránit.  Hollan , Kašpaříková  a další by si  místo demonstrace  a vítaní muslimů  mohli nastěhovat  jednu rodinu k sobě domů a živit je za svoje zastupitelské platy.  Mohli by jím třeba i koupit kolo, jezdili by po Brně a hráli na harmoniku. Asi si neuvědomují, že  žijeme na dluh, denně se v televizních zprávách dozvídáme o tom , že české postižené děti nemají na obvazy, staří lidé na léky a policie České republiky na nové pneumatiky. Džamila Stehlíková, Kocáb a pán Halík by byli jistě potěšeni jaké mají nástupce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Leoš Prokeš

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…