Průzkum ukázal reálné šance na volební úspěch společné kandidátky Dělnické strany a LEV21

12.07.2016 21:35

Ústecké regionální deníky publikovaly výsledek jednoho z prvních předvolebních průzkumu k letošním krajským volbám. Agentura Phoenix Research předpovídá společné kandidátce Dělnické strany a strany Národní socialisté - LEV21 preference těsně pod pětiprocentní hranicí, která by znamenala vstup kandidátů těchto stran do krajského zastupitelstva. Pro představitele obou stran je to jasný signál, že o jejich program je mezi voliči zájem.

Průzkum ukázal reálné šance na volební úspěch společné kandidátky Dělnické strany a LEV21
Foto: Archiv
Popisek: NS - LEV 21

Výsledky předvolebního průzkumu zároveň ukazují, že spojení obou stran do jedné kandidátní listiny byl krok správným směrem, navzdory zbytečné mediální vlně, která se mezi novináři prohnala po oznámení společné kandidatury obou stran. Věříme totiž, že s blížícím se termínem voleb a po dalších osobních setkáních s občany se budou preference společné kandidátky DSSS a LEV21 dále zvedat.

Považujeme za chybné omezovat náš předvolební program pouze na boj proti migraci. Důkazem úspěšnosti naší politiky, která dbá především na důsledné dodržování pořádku a zákonů, jsou výsledky našich politiků například v Duchcově. O tom budeme také v předvolební kampani přesvědčovat občany.

Jaroslav Andres, ústřední tajemník Národní socialisté - LEV21

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

15:06 Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zahrnutí SPD do zprávy o extrémismu a soudnímu rozh…