Půta (SLK): Strom splněných přání potěší děti už počtvrté

13.12.2017 17:15

Liberecký kraj splní vánoční přání více než devadesáti dětem, jejichž rodiny si to z různých důvodů nemohou dovolit. Čtvrtým rokem připravuje akci „Strom splněných přání“. Pro dárky si děti na krajský úřad přijedou v pondělí 18. prosince. Připraven bude doprovodný program a různá vánoční vystoupení. V multimediálním sále se začne v 15:00 hodin.

Půta (SLK): Strom splněných přání potěší děti už počtvrté
Foto: Liberecký kraj
Popisek: Hejtman Martin Půta (Starostové pro Liberecký kraj)

V letošním roce byly do vánoční akce zapojeny nejen děti z Dětského centra v Liberci, ale také děti a jejich rodiče, kteří se nacházejí v těžké životní tísni a teď pobývají v azylových domech v Libereckém kraji. Dětem jejich přání tradičně vyplní zaměstnanci krajského úřadu, krajští radní a zastupitelé a členové Ekonomické rady Libereckého kraje. O moderaci předvánočního setkání se postará čtrnáctiletý Matěj Marek, moderátor Dětské televize Liberec. Dopravu na krajský úřad a zpět zdarma zajistí společnost ČSAD Česká Lípa a ČSAD Liberec.

„Děti nám prostřednictvím ředitelů domovů napsaly, co by si přály najít pod vánočním stromečkem. My jsme si jejich přání mezi sebe s kolegy rozdělili a pokusíme se je vyplnit. Akci pořádáme na kraji už počtvrté a každý rok si ji nesmírně užijeme, protože opravdu všichni se naladí na tu pravou vánoční atmosféru,“ říká hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…