Račok: Koalice bez SPD a jaké politické hrátky ČSSD

06.05.2018 13:06

Byl bych radši, kdybych se v tom mýlil, bohužel moje analýza byla správná. Hnutí ANO zradilo podstatnou část svých voličů, kteří volali po změně politických struktur, tím, že ANO podepsalo smlouvu s ČSSD ztratilo tvář a páteř.

Račok: Koalice bez SPD a jaké politické hrátky ČSSD
Foto: redakce
Popisek: Ladislav Račok

A KSČM, může stokrát a její předseda Filip deklarovat prospěšnost podpory vlády vlád ANO v koalici s ČSSD, s tou ČSSD, která se podílela dlouhá léta na devastaci společnosti morálně, materiálně, zanesla do společnosti korupční a tunelářský chaos, ale bohužel touha po moci KSČM je silnější než jejich víra a ideologie, a tím nemohu nic víc říci, že pevně věřím, že tím tyto tři politické subjekty v dalších volbách budou mít veliké problémy se svojí voličskou základnou a získat ve volbách důvěru lidí.

 

Proto věřím, že občané České republiky, vlastenci toto pochopí, že je nutné se spojit, a vytvořit jednotnou linii a ve volbách jít společně pro zachování, pro zachování České republiky, pro zachování Čechů, Moravanů a Slezanů, pro zachování naší země, vlasti, našeho domova.

 

Koalice bez SPD a jaké politické hrátky ČSSD

 

Je to zvláštní, kam až se politikum dostalo, jak hluboko klesly zájmy a potřeby občanů České republiky a jejich volání po odstranění tunelování, korupce, bratříčkování a rozdělování si politické moci ve jménu zachování privilegovaných hlav, jejich postů a zejména jejich pocitů politické moci. Kam se poděla hrdost českých politiků, jejich národní cítění, jejich národní hrdost, jejich povinnost a čest bránit nedotknutelnost, suverenitu a nezávislost České republiky.  

 

Prazvláštní je křečovitost a volání TOPO9 a STAN po demokracii a pokud možno prosím, tak tu demokracii radši na desátou, ono to pak má lepší grády. Nejvíce mne na tom mrzí, že kardinál Richeliu zbalamutil ODS a nyní je jeho pocit moci přímo vyjádřen tím, jak hrdě vztyčenou hlavu nosí. Však přijde čas, kdy sama ODS pozná a pocítí, jak vrtkavá a falešná je přízeň Richeliu, ale to již může být pozdě, tak jak to v minulosti poznaly i jiné politické strany, kterým zamotal hlavy, využil a nakonec je již nepotřebné, zneuctěné, zbavené politické síly svých voličů a příznivců odhodil.

 

A co ta ČSSD, co jejich poslání a vize, jak známe ČSSD z dávné historie, kam se ta poděla. A proč se změnila v nenažranou hydru, která chce jenom tu moc, moc a zase moc, že i ten pánbůh na nebesích kroutí hlavou nad tím, jak předáci ČSSD v minulosti se rvaly za čest, pravdu, jak bojovali proti tunelování a korupci, jak hájili celistvost a svrchovanost Československé republiky, a to už vůbec nemluvím o tom, že by nevpustili do země našich předků muslimsko – islámskou ideologii, tu ideologii, která je nelidská, krutá, vraždící.

 

 

A tak kdo vlastně dneska hájí tu Českou hroudu, zem našich předků, co za ní bojovali a umírali naši otcové, matky, synové a dcery. ODS se v tomto směru zcela vytratila, zalezla do ulity vyčkávání a její naděje syna mladšího je ještě slabá. A KSČM, přesto, že je, nemusím, tak se ptám, kde je jejich víra a jistá část ideologie v zájmu vlasti, v zájmu České republiky.

 

Tak kdo nám tam ještě zbyl, zůstal tam vůbec někdo? Ano, ne ANO, ale to opovrhované, zatracované, xenofobistické, rasistické, no přeci SPD a její předseda Tomio. No v tuto chvíli zůstalo samo, a v tuto chvíli, právě v tuto chvíli je zapotřebí si říci, volební programy musí stranou, musí stranou politické programy a jejich ideologie, musí jít stranou vše, co není podstatné.

 

A co je tedy podstatné?

 

No přeci suverenita, nezávislost a nedotknutelnost České republiky, zachování její ústavnosti, její zachování práva o sobě sama rozhodovat.

 

No a na závěr, pokud to ANO není schopno pochopit, pokud to nevidí, kam jí směřuje koalice s ČSSD, ta ČSSD, která v nedávných volbách a koalici plně deklasovala, potopila, tak je potom lepší vyvolat předčasné volby, rozdat lidem nové karty, a ať lidé rozhodnou, a dají hlas těm politickým subjektům a hnutím, a jednotlivcům, o kterých budou přesvědčeni, že naplňují, splňují jejich představy o tom, jak se má naše vlast, naše zem, Česká republika, ubírat, a kam má být směřována.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

10:21 Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

Klimatická změna, přijetí eura nebo svoboda volného pohybu – témata, o kterých ve Sněmovně u výročí …