Ramzer (ODS): Musíme v co nejkratším čase otevřít školy

18.02.2021 10:01

Liberecká ODS vyslovuje nespokojenost s dodávkou očkování.

Ramzer (ODS): Musíme v co nejkratším čase otevřít školy
Foto: ODS
Popisek: Starosta Frýdlantu Dan Ramzer

Regionální rada ODS LK vyslovuje nespokojenost s dodávkou očkování a požaduje, aby Vláda ČR zajistila dostatek vakcín pro očkování seniorů, příslušníků IZS, zdravotního a sociálního personálu, když je kapacita očkovacích míst zajištěna.

Prioritou je i vakcinace pedagogů a dostatečná kapacita pro testování žáků a studentů, aby bylo možné v co nejkratším čase otevřít školy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…