Regner (KDU-ČSL): První hřebíček do rakve parku A. B. Svojsíka po jednání zastupitelstva zaražen

01.11.2015 20:43

Vedení města Červený Kostelec protlačilo odsouhlasení umístění zázemí pro oddíl kuželkářů místo části parku A. B. Svojsíka, přes velký odpor všech zastupitelů za KDU-ČSL. Jedná se o budovu v půdorysu cca 24x36 a výšce 4 m.

Regner (KDU-ČSL): První hřebíček do rakve parku A. B. Svojsíka po jednání zastupitelstva zaražen
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Logo KDU-ČSL

Neprošel tento náš protinávrh za zastupitele KDU-ČSL, kterým jsme navrhovali řešení sportovišť odděleně od parku. Park jsme navrhovali revitalizovat podle platného projektu již s územním rozhodnutím, takže by se okamžitě mohlo začít.

Zastupitelstvo města Červený Kostelec

Schvaluje revitalizaci parku A. B. Svojsíka dle UR 919/2010

Ukládá RM provést výběrové řízení na dodavatele projektové dokumentace na vybudování zázemí pro oddíl tenisu, kopané a kuželek.

Ukládá RM zařadit do návrhu rozpočtu 2016 finanční prostředky na revitalizaci parku A. B. Svojsíka

Ukládá RM zařadit do návrhu rozpočtu města na rok 2016 finanční prostředky na zpracování projektové dokumentace na vybudování zázemí pro oddíl tenisu, kopané a kuželek

Ukládá RM předložit na příští zasedání ZM smlouvy o převodu majetku sportovních organizací na město a způsobu budoucího užívání sportovišť.

Prošel tento návrh vedení města:

Zastupitelstvo města Červený Kostelec

I. s c h v a l u j e

revitalizaci parku A. B. Svojsíka, umístění zázemí tenisu v prostoru tenisového areálu, umístění zázemí fotbalu v prostoru fotbalového stadionu a umístění víceúčelového objektu kuželny se zázemím pro návštěvníky parku dle předloženého návrhu.

II. u k l á d á

RM připravit výběrové řízení na zpracování projektové dokumentace dle jednotlivých částí na základě předložené koncepce.

Tímto rozhodnutím je zcela revitalizaci parku A. B. Svojsíka ponechána volná ruka, takže uvidíme, co nás čeká. Jednu bitvu jsme sice prohráli, ale v boji za záchranu našeho jediného městského parku budeme pokračovat.

Jiří Regner
Předseda MěO KDU-ČSL Červený Kostelec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice