Řehoř (ODS): Rekonstrukce náchodské nemocnice - obálky se otevřou v pondělí

08.11.2017 7:34

Datum 13. 11. je stěžejní pro všechny uchazeče o veřejnou zakázku „Oblastní nemocnice Náchod – I. etapa modernizace a dostavby“. V tento den v 10 hodin a 10 minut otevře komise obálky se všemi podanými nabídkami. Lhůta pro jejich odevzdání končí 13. 11. v 10 hodin.

Řehoř (ODS): Rekonstrukce náchodské nemocnice - obálky se otevřou v pondělí
Foto: ODS
Popisek: ODS

„V současnosti již nejsme povinni poskytovat vysvětlení zadávací dokumentace, protože tato povinnost skončila osm pracovních dnů před uplynutím lhůty pro podávání nabídek. U otevírání nabídek mají právo být přítomni zástupci účastníků zadávacího řízení, kteří podali nabídku. V zájmu transparentnosti připouštíme i účast zástupců čtyř sdělovacích prostředků, nejvýše však po dvou zástupcích z jednoho média,“ uvedl radní Václav Řehoř, který je odpovědný za oblast investic a majetku.

Otevírání obálek se uskuteční v pondělí v brněnském sídle společnosti RTS, a. s., která patří mezi významné pořadatele výběrových řízení pro zadavatele veřejných zakázek, na adrese Lazaretní 13.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …