Rejmont (TOP 09): Apeluji zvláště na mladé lidi, stmelte se

22.06.2017 5:34

Průzkum STEM volebních preferencí, i když možná "cinknutý", zveřejněný 19. června ukázal, že hnutí ANO Andreje Babiše má 32,8 procent, na druhém místě KSČM 12,7 procent.

Rejmont (TOP 09): Apeluji zvláště na mladé lidi, stmelte se
Foto: Archiv MR
Popisek: Miloš Rejmont

Voličskou páteří ANO jsou lidé mezi 50-70 lety. Už zapomněli v čem vyrůstali? Asi se jim stýská po totalitě, po vládě jedné strany. Někteří fandové ANO si jistě vzpomenou na okupaci naší země vojsky Varšavské smlouvy v čele se Sovětským svazem v srpnu 1968 a dobu po normalizaci po dubnu 1969. To chtějí opět ztratit demokracii a žít v nesvobodě? Vládnul nám Husák, chtějí vládu Babiše?

Za 4 měsíce jsou volby do poslanecké sněmovny. Apeluji zvláště na mladé lidi, stmelte se, přijďte k volbám, volte demokratické strany. Vezměte si příklad z mladého demokrata Dominika Feriho z TOP 09. Burcuje a váže na sebe mladé lidi. Je jedním z nich. A oni mu právem věří.

Nacházíme se na rozcestí dějin. Půjdeme cestou proruskou a pročínskou nebo setrváme v západním směřování liberálního státu? Jediná česká pravicová proevropská strana je TOP 09. Po sněmovních volbách bude klíčová shoda demokratických stran. Věřím, že demokracii a svobodu v naší zemi uhájíme. Česko nesmí být předáno do rukou Slováka Babiše.
Nechtějme být gastarbajtry ve vlastní zemi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Paroubek (ČSSD): Šmardova SOCDEM na cestě podrazů

15:41 Paroubek (ČSSD): Šmardova SOCDEM na cestě podrazů

Od časů B. Sobotky, jehož je Šmarda věrným přítelem a učedníkem, strana Lidového domu nastoupila pod…