Republikáni Miroslava Sládka: Sexuální útoky si ženy způsobují samy aneb Budoucnost české spravedlnosti

31.03.2017 11:52

Takto budou pravděpodobně během pouhých několika let vypadat rozsudky českých soudů, včetně zdůvodnění rozsudků. Útočníky muslimského vyznání zprostil soud obvinění ze sexuálního útoku.

Republikáni Miroslava Sládka: Sexuální útoky si ženy způsobují samy aneb Budoucnost české spravedlnosti
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

Rozsudek jménem republiky ze dne 1. září 2019

Skupina imigrantů byla policií obviněna a posléze obžalována za trestné činy únosu a znásilnění nezletilou dívky. Ta byla násilím vtažena do automobilu a posléze pohlavně zneužita, když jí sahali na prsa a prsty jí vnikli do pochvy.

Žaloba se v plném rozsahu zamítá.

Zdůvodnění:

Výpověď nezletilé nebyla dostatečně průkazná, protože dotýkání nebo náhodné otření, ať už ve veřejném, nebo soukromém prostoru, by nemělo být považováno za sexuální čin, jestliže tam není záměr uspokojit sexuální touhu na úkor pasivního subjektu. Nezletilá si oblékala příliš krátké sukně, v nich chodila na veřejnosti, líčila se a celkově se chovala jako byla rovnoprávná s muži. To projevovala i tím, že se účastnila večírků.

Obžalovaní sice osahávali prsa oběti a penetrovali ji prsty, ale dělali to bez sexuálního motivu, takže nejsou vinni ze sexuálního napadení, když z tohoto činu měli jenom částečné potěšení, a dokonce ani nedosáhli úplného uspokojení, také s ohledem na neustálý křik nezletilé a její pokusy uniknout obžalovaným. Ve prospěch obžalovaných svědčí i jimi praktikovaná víra, která jim dává jako mužům společenskou přednost před ženami a vychovává je v prostředí, kde jsou ženy zahaleny, mužům poslušny a kde se s nezletilými nemohou běžně setkávat v situacích, které by v nich mohly probudit sexuální touhu.

Pokud by nezletilé ženy dodržovaly pravidla ukládaná písmem svatým, byly dostatečně zahaleny, aby nepovzbuzovaly u mužů sexuální choutky, na veřejnosti chodily zahalené a vždy v doprovodu starších osob, nejlépe příbuzných mužského pohlaví, je vysoce pravděpodobné, že by nebyly žádnému takovému útoku vystaveny. Z tohoto pohledu je třeba za velmi vyzývavé považovat i účast na jakýchkoliv večírcích, byť pořádaných nezletilými a samozřejmě bez konzumace alkoholu.

Výše uvedené skutečnosti opravňují soud k závěru, že zamítnutí žaloby v plném rozsahu je důvodné a jediné možné.

Zdá se vám to nemožné nebo přehnané? Omyl, jako předloha posloužila skutečná událost v Mexico City.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…