Říha (KSČM): Co přinese nový rok Brnu? Bude opravdu koalice řešit problémy města?

28.12.2014 17:40

Při procházce Brnem pozoruji okolí a nestačím se divit jak a kam se město ubírá.

Říha (KSČM): Co přinese nový rok Brnu? Bude opravdu koalice řešit problémy města?
Foto: kscm.cz
Popisek: Logo KSČM

V sousedství mého rodného domu přes  ulici se staví devítipatrový dům. Co je platné, že územní plán povoluje zástavbu maximálně pěti pater! Ptám se na co městu tedy je platný územní plán, když není brán ohled na skutečnost jím danou!

Problém zástavby je ale hlubší. Regulátor stavební úřad asi nefunguje tak jak by měl. K budově nejsou budována patřičná parkovací stání. Toto ještě více vyhrotí už tak napjatou situaci s parkování. Není na čase se také zamyslet, že neustálé zahušťování zástavby v centru Brna je už nemožné. Není už vyčerpán potencionál stavebních míst? Není na čase pomýšlet na rozšiřování města v jiných částech. Zkvalitnit  veřejnou dopravu. Pomoci dopravě v klidu rezidentním stáním?  To vše bylo před volbami slibováno a zatím nejsou činěny kroky k těmto opatřením a stavebním úpravám není počítáno s financemi v rozpočtu jak MČ Brno střed , ale ani v rozpočtu města. Jak chtějí koaliční politici splnit slib voličům bez patřičných financí?

Věřím, že najdeme společnou řeč řešit opravdové problémy MČ Brno střed, ale i města Brna. Vězte, že těch problémů je dosti Ale o nich příště.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

16:21 Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

Rekapitulace výsledků práce ministryně pro vědu, výzkum a inovace, zveřejněná na svém veřejném faceb…