Robejšek (Realisté): Spustili jsme petici k povinnému vojenskému výcviku

24.09.2017 19:27

Realisté zahájili v Opavě sběr podpisů pod petici za zavedení tříměsíčního základního vojenského výcviku pro muže. Povinný výcvik je jednou z klíčových priorit programu Realistů 33 realistických kroků vpřed pro nadcházející podzimní volby do Poslanecké sněmovny ČR.

Robejšek (Realisté): Spustili jsme petici k povinnému vojenskému výcviku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Robejšek

„Žijeme v době, kdy je přežití národa a zachování naší civilizace prvořadý národní zájem. Česko musí splnit všechny závazky spojené s členstvím v NATO a zároveň se starat o co nejvyšší bezpečnostně politickou soběstačnost.

Žijeme v době, kdy by měl každý muž přemýšlet o tom, jestli unese zbraň, jestli v nouzi dokáže bránit svou rodinu a svou zemi. Proto Realisté zavedou povinný tříměsíční vojenský výcvik pro mladé muže.

Moje strana chce dokázat, že národ chápe hrozby lépe než od reality odcizená politická třída a že chce ke své obraně přispět. Proto Realisté startují petici za zavedení povinného tříměsíčního vojenského výcviku pro mladé muže. Podpořte nás a dokažte vládnoucím stranám, že národ na rozdíl od nich ví, co je třeba udělat,“ říká mentor a zakladatel Realistů Petr Robejšek.

Lidé, kteří projdou i tím nejjednodušším výcvikem, vědí, co mají udělat ve složitých situacích havárií, teroristických útoků a živelních pohrom. Existence vycvičených mužů je také odstrašující silou pro případné útočníky. Mladí muži se díky tříměsíčnímu výcviku naučí bezpečně ovládat zbraň a výstroj. Mohou získat přístup k práci v bezpečnostních složkách ČR, řidičský průkaz třídy C a základ pro získání zbrojního průkazu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

10:21 Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

Směrnice o minimální mzdě, posilování kolektivního vyjednávání a posilování práv zaměstnanců – to js…