Rokytka (KSČM): Brexit ukázal směr

31.07.2016 7:36

Lid je moudřejší než samozvaní elitáři. A když udělá chybu, sám ji zaplatí a zkoriguje, za elitáře platíme my a jsou nepoučitelní.

Rokytka (KSČM): Brexit ukázal směr
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Britský lid v keltské tradici chce Brexitem vycouvat z "hunského žaláře národů" jménem EU, tedy spojené východofranské (Německo) a západofranské (Francie) říše pod patronátem neokonzervativních Chazarů ve Washingtonu, kteří si po staletí udržují "klanovou čistotu a vyvolenou morálku", zatímco ostatním národům ordinují  "multikulturalismu a lidská práva".

Proč? Američtí chazarští vědci při svých rasových výzkumech a zvrhlých pokusech čerpajících z poznatků nacistických badatelů totiž zjistili, že bílá miminka ihned strhávají výzkumníky přiloženou dusivou roušku z nosu a úst a kopou kolem sebe, zatímco těm žlutým to trvá déle, než pochopí, že se mají intenzivně bránit a ta černá se téměř nechají udusit. Proto Evropa nesmí být bílá, ale hnědá, jak prosazují globalisté a jak vyzradil i poradce ministra obrany Spojených států Bennet.  

Ekonomické "rdoušení národů" pod rouškou multikulturalismu lidských práv a ekonomismu podporuje euro, výhodné pouze pro Německo a jeho hospodářskou hegemonii, takže jistě není náhoda, že jej samozvaný "šéf" Evropy Juncker chce ihned zavést v celé EU společně s němčinou po vyškrtnutí angličtiny jako jednoho z jednacích jazyků v Bruselu a okolí.

Československá společnost  s celou V4 na rozcestí

Před českou společností, stejně jako slovenskou, polskou a maďarskou (mimochodem tyto nájezdníky na malých chlupatých konících porazil český kníže Boleslav hned po té, co odstranil bratra Václava ochotného podřídit se agresivním Frankům a platit jim vazalský tribut - se zbraní v ruce tak obhájil suverenitu rodícího se silného českého národa) stojí jednoduchá otázka: Rozvoj a budování vztahů na Rastislavově, Boleslavově, Karlově a Masarykově principu "Já pán, ty pán" v rámci emancipovného Česko-Slovenska a V4, nebo živoření a doživoření v protektorátu EU! 

Rozhodnout se musí každý sám a pokud se veřejní "služebníci lidu" nepodřídí jasně vyjádřené vůli lidu, dají přednost službě mamonu a Molochovi, tak žijí v hříchu,  automaticky pozbyli všech svých funkcí a musí být "potrestáni jako bratři", tedy humanisticky domácím vězením s elektronickým náramkem a úklidem chodníků v oranžových vestičkách. "Našemu Bohoušovi", který vlastně nikdy nepracoval, to v ní bude obzvláště svědčit a slušet.  

Svantovít na ně každý rok až do jejich pokojné smrti shlédne při letním slunovratu přímo z věží katedrály, neboť je věčně vítězný, jak vědí všichni dobří vojevůdci a tichá píseň jim k tomu bude sladce hrát, jak si přejí umělci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…