Rokytka (KSČM): Bývalý americký ministr obrany varuje před odpálením atomové bomby ve Washingtonu

31.12.2016 11:45

Co bude dělat Janda v boji s americkými dezinformačními weby?

Rokytka (KSČM): Bývalý americký ministr obrany varuje před odpálením atomové bomby ve Washingtonu
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Občany Spojených států po finančně náročných kampaních zvolení američtí politici jsou, jak víme, v podstatě vyděšené a manipulované loutky tajných služeb a Pentagonu, sloužící miliardářským rodinám tzv. iluminátů chazarského původu. Ti dle psychologických profilů necítí absolutně žádnou sounáležitost se zbytkem lidstva - nejvyšším cílem je jim světovláda a maximalizace zisku, pro který jsou ochotni a schopni obětovat všechny ostatní lidské bytosti.

11. září jim ukázalo, jak poddajná je americká veřejnost ohledně nejhrubších manipulací a s jídlem roste chuť. 

"Nebezpečí výbuchu atomové bomby v jednom z našich měst je až příliš skutečné. Ačkoli by si tento čin vyžádal mnohonásobně víc obětí než po 11. září 2001, společnost má o této hrozbě jen mlhavé povědomí a plně nechápe, co jí hrozí,“ pronáší hrozivá slova bývalý ministr obrany William Perry. 

Roztržka mezi rockefellerovským a rothschildovským křídlem iluminátů, která už jednou vedla k světové válce, když rothschildovci chtěli těžit ropu v Baku a okolí Kaspického moře a tak konkurovat rockefellerovské Standard Oil, resp. jejím dcerám, je tu znovu a na hlubší úrovni, neboť rothschildovci chtějí Čínu a jejího ruského strategického spojence vmanipulovat do zlatem podloženého juanu a s ním konkurovat dosud globální měně - dolaru. 

Tuto hrozbu se budou chtít dosud ve shodě jednající rockefellerovci vlastnící FED snažit odvrátit jakýmikoliv prostředky, neboť vědí že pád dolaru by vyvolal nepokoje po celých USA mezi obyvatelstvem, které už nyní reptá a ohrožuje jejich záměry. Přidal se k nim, jak ukázaly Panama Papers i známý intrikán a konspirátor Soros, který dosud lavíroval. 

Nejhorší noční můra Williama Perryho o konci světa se splní, pokud bude do Spojených států propašována s jeho pomocí atomová bomba, která bude odpálena v centru Washingtonu. Nejen že by to vedlo k takřka okamžité smrti asi osmdesáti tisíc lidí, ale přeživší vládní činitele by to mohlo vést k tomu, že by z jaderného útoku obvinili nesprávného pachatele – Rusko.

K této manipulaci bude zřejmě zneužit nový, nezkušený prezident. Ten jistě jaderné kódy v pověstném kufříku aktivuje a po lidstvu, jak ho známe, může být veta.

Proto jdou mezi miliardáři i milionáři na odbyt kryty a "bezpečná útočiště", kde hodlají přečkat kritická léta a pak osídlit méně zamořená území na Zemi, kde bude původní obyvatelstvo vyhlazeno jako Indiáni.

Neokonzervativci inspirovaní mystickými texty a na nich postavené Wolfowitzově doktríně natolik touží po hegemonii, že zlikvidují kohokoliv i celý svět, kdyby jim v tom bránil. Smrti se nebojí neboť věří, že po ní automaticky vejdou do ráje, podobně jako v to věří islamističtí teroristé, jejich produkt a spojenci v boji proti Homo sapiens sapiens. 

Zničíme všechny protivníky, kteří se budou protivit globalizaci, a tím svobodám, které se díky ní otvírají. Když to bude nutné, zinscenujeme nové 11. září," napsal T. Barnett, poradce jiného amerického ministra obrany sázejícího na nehynoucí zášť judaizovaných Chazarů vůči Rusku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

11:17 Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání o důchodové reformě na Pražském hradě