Rokytka (KSČM): Gott měl s ilumináty a židovskou mafií zřejmě pravdu, potvrzují odborníci

09.04.2016 22:47

Národní umělec Karel Gott vyhrál nad rakovinou a pustil se do boje i s pověstnými ilumináty. Uprchlickou krizi česká pěvecká legenda nepřisuzuje na vrub náboženství (islámu), neboť to je dle jeho názoru pouhý prostředek k válce. Naopak tvrdí, že se jedná o řízený proces, který má za cíl oslabit ekonomický růst Evropy.

Rokytka (KSČM): Gott měl s ilumináty a židovskou mafií zřejmě pravdu, potvrzují odborníci
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Ten, kdo tyto diverzanty posílá do Evropy, prý dobře ví, co dělá. Konkrétní jména Gott odmítl sdělit s tím, že je to nebezpečné. „Je to velmi tenký led. Byl jsem několikrát upozorněn, že ode mne to lidé nechtějí slyšet,“ vysvětlil zpěvák.

„Slyšel jsem i tu verzi, že iluminátské rodiny, jako jsou Morganové, Goldmanové, Rothschildové a Rockefellerové, nepřipustí, aby se Trump stal prezidentem. Ale to není pravda! Vždyť mu už přece jednou pomohli. V době, kdy šel úplně ke dnu. Co udělá banka, které dlužíte? Bude vás udržovat ve stavu, abyste spláceli alespoň něco, ne? Bude vám půjčovat, a tím zvyšovat šanci, že nepadnete úplně na dno,“ uvedl konkrétně Gott k údajné roli iluminátů v kandidatuře republikánského kandidáta na příštího amerického prezidenta Donalda Trumpa.

Evropa dle Gotta prochází v současné době diverzí, což prý musí být každému jasné, když nekontrolujeme hranice. „Dřív tudy neproklouzla myš, a najednou přijdou nějací lidé, nikdo neví odkud, proč, zda mají doklady. A co my na to? Refugees welcome! (Uprchlíci vítejte! pozn. red.),“ nelíbí se české pěvecké legendě.

Uzavření hranic je dle něho nevyhnutelný proces. „Ale Turci by byli hloupí, kdyby z toho nevytřískali ještě nějaké peníze, než se to stane,“ míní Gott. 

Kritika Bruselu a iluminátů se mu ale nemusí vyplatit, stejně jako serveru Týden kde ji publikovali. Evropská komise (EK) už jedná se zástupci poskytovatelů internetových služeb o omezení výzev k otevřenému násilí, rasismu či k radikalizaci. Firmy jsou k jednáním vstřícné, řekla novinářům na konferenci Internet ve státní správě a samosprávě (ISSS)  eurokomisařka Věra Jourová. Ta koná přesně dle uniklé „Iluminátské smlouvy“:

Donutíme je akceptovat zákony, které jim ukradnou poslední zbytky svobody, které mají.

Postavíme finanční systém, který je navždy uvězní, bude udržovat je samotné i jejich děti zadlužené.

Když budou společně klít, nařkneme je ze zločinů a světu prezentujeme jinou verzi, neboť budeme vlastnit všechna média.

Budeme používat média ke kontrole toků informací a jejich vyznění v náš prospěch.

Když proti nám povstanou, rozmačkáme je jako hmyz, neboť nic jiného nejsou.

Budou bezbranní cokoli udělat, neboť nebudou mít žádné zbraně.

Rekrutujeme některé z nich, aby uskutečnili naše vlastní plány, slíbíme jim život věčný, ale žádný takový nebude, neboť nejsou jedni z nás.

Rekrutové budou nazýváni „zasvěcenci“ a budou indoktrinováni věřit falešným obřadům průchodů do vyšších sfér. Členové těchto skupin, kteří se budou domnívat, že jsou s námi v jednom celku, nikdy nepoznají pravdu. Tu pravdu se nesmí nikdy dozvědět, neboť by ji obrátili proti nám.

Za svou práci budou odměněni pozemskými věcmi a skvělými tituly, ale nikdy se nestanou nesmrtelnými a nepřipojí se k nám, nikdy nepřijmou světlo a nebudou cestovat ke hvězdám.

Nikdy nedosáhnou vyšších realit, neboť zabíjení svého vlastního druhu bude blok k přechodu k osvícení. Tohle nikdy nepoznají.

Ach ano, iluze svobody bude tak obrovská, že nikdy nezjistí, že jsou našimi otroky.

Pravda bude ukryta v jejich tváři, tak blízko se nebudou schopni zaměřit, dokud nebude příliš pozdě.

Až bude vše hotovo, realita, kterou jsme pro ně stvořili, je bude vlastnit. Tato realita bude jejich vězením. Budou žít v sebe-klamu.

Až bude náš cíl splněn, začne nová éra tyranie.

Jejich mysli boudou spoutány jejich vírami, vírami, které jsme ustanovili za pradávných časů.

Ale pokud by někdy zjistili, že jsou rovnocenní, zahyneme!

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

21:10 Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k zákazu HHC.