Rokytka (KSČM): Je čas vyjít a nahlásit špióny i zrádce!

15.03.2015 21:46

Když nemůžeme výt s vlky, budeme zpívat s anděly.

Rokytka (KSČM): Je čas vyjít a nahlásit špióny i zrádce!
Foto: Daniela Černá
Popisek: Seminář pořádala KSČM

Americká obrněná četa v den výročí německé okupace bude projíždět Českem, zastavovat a přátelsky besedovat s občany. Celkem nás Evropany proti ruské agresi bude prý chránit 800 moderních tanků Abrams a další jejich modernizace i výroba se pod taktovkou republikánského Kongresu USA připravuje.

Podle velitele amerických sil v Evropě Bena Hodgese je "přesné umístění tanků stále předmětem diskusí". Kromě pobaltských států Litvě, Lotyšsku a Estonsku se americké tanky mohou umístit v Polsku, Rumunsku a Bulharsku. Podle velení americké armády, část z nich je už v Evropě, uvedl švédský list Dagens Nyheter. Naše vláda by se proto o ně měla přihlásit urychleně. Dochází na slova generále Pattona, zabili sme špatné prase, tanky musí na východ.

V pobaltských státech už v současnosti probíhají velká vojenská cvičení NATO s názvem Atlantické odhodlání. Zahrnují 3000 amerických vojáků a velké množství techniky. Podle dostupných údajů se nejméně dvacet amerických tanků M1A1 Abrams účastní manévrů na území Estonska. Po ukončení cvičení zůstanou na estonských základnách tak dlouho, dokud „bude nutnost zadržovat ruskou agresi," citují noviny americké vojenské velení.

O pohybech osvoboditelů budou chtít samozřejmě agresory informovat špióni. Prof. Martin C. Putna by proto dle serveru Vaše věc  rád pohnal před soud všechny „prokremelské zrádce“. Otázkou je, jak se poznají a jak s nimi naloží. Vzory z minulosti už ale máme.

Putimský strážmistr Flanderka, to měl jednoduché. Na ruské špióny měl tajné pokyny zemského policejního velitelství z Prahy. Proto se stalo, že i voják Josef Švejk, byl odhalen jako rafinovaný ruský špión. Na jejich základě, byl za velezrádné rejdy, odsouzen i místní blázen, obecní pasák z Putimi Josef Vyskočil zvaný "Pepek Vyskoč", dostal 12let těžkého kriminálu. U soudu se choval tento velezrádce, jako na pastvě. Na všechny otázky soudu mečel jako ta koza. Proto dostal za své drzé chování ještě něco navíc.

Situace je ale vážná, Spojené státy výrazně snížily svoji vojenskou přítomnost v západní Evropě: nyní se v ní nachází zhruba 67.000 amerických vojáků ve srovnání s dvě stě tisíci na konci studené války. Každý spolupracovník tedy bude dobrý a žádný "prokremelský zrádce" by neměl zůstat neodhalen. V sázce je osud naší atlantické civilizace.

Bohužel ani oblíbený poslanec Karel Schwarzenberg zvaný Kníže nezaujal k špiónům dostatečně obezřetný a adekvátní postoj, pronikají dokonce i do Knihovny Václava Havla, kterou prostřednictvím novináře z Bakalovy stáje Macháčka kontroluje. Nebo kontroloval? Macháček se totiž stal šéfem think-tanku IPS komunistického agenta Bureše, nyní předsedy ANO Babiše.

Také osvědčený disident Saša Vondra varuje: jih EU bude marxistický, sever fašistický a střed připadne Rusku! Lze vůbec zatknout prezidenta republiky pro spolupráci s cizími rozvědkami? Zelený Martin Bursík včas upozornil a nahlásil, oranžový Milan Chovanec nedbal a příslušné pokyny orgánům nevydal. Pomohou osvoboditelé? Uvidíme, TOP reportéři budou i s šéfem ochranky ústavních činitelů samozřejmě u toho. Generál Pavel je ochoten být prezidentem, podobně jako maršál Sísí v Egyptě a investice se jen hrnou. Bílá kniha o Ukrajině na faktech nic nezmění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Milan Rokytka - profil

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…