Rokytka (KSČM): Kam dovedli Evropu a Czechii neplodné udavačky, homosexuálové a další lůza?

19.11.2017 6:33

Svátek skončil, lidé v kocovině se opatrně rozhlížejí kolem sebe.

Rokytka (KSČM): Kam dovedli Evropu a Czechii neplodné udavačky, homosexuálové a další lůza?
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Někteří konzervativněji založení myslitelé, publicisté a analytici už se i veřejně podivují tomu, jaká panoptikální sbírka vede politiku evropských velmocí a Bruselu.

Ale je to zcela zákonité, že globální moc založená na strukturách vzájemně vydíratelných a pozičním investování generuje a preferuje podobné typy do čela monetárně zotročených národů - vždyť i mnohogenerační křížení vyvolených mezi sebou narušilo jejich genetickou strukturu natolik, že nyní doufají už jen v pomoc mimozemských entit, ke kterým se vroucně modlí.

Tento svět a tuto Zemi považují za peklo a těší se na posmrtný ráj, nirvánu či jiné útočiště pro své choré duše, či "energotronová těla vstupující do vyšších vibračních dimenzí". Vše zdařilé pozemské jim působí bolest v očích - sami zmrzačený lidský brak, touží mrzačit a přeoperovávají transgederově už i malé děti. Conchita je nejen estetickým ideálem eurokratů živených esoterickými výmysly chorých mozků.

Co zmrzačit k obrazu svému nemohou, to chtějí kanibalizovat - raději budeme jíst i své drahé děti, než bychom se vzdali multikulturní svobody vraždit, loupit a znásilňovat, hlásají na svých interních summitech. Inspirací jsou jim hinduistické sekty Aghóriů.

Vraždit, loupit a znásilňovat však není svoboda, ale otroctví tyranii ve které bude velká část Evropy obětována džihádu. "Ať ďas vezme tyrana, co mu slouží. Jemu už polena nosit nebudu," řekl překvapivě svědek na svatbě Václava Havla, herec Jan Tříska na obranu národního podniku a skončil v chladné Vltavě, kde svým umíráním bavil zahraniční i domácí turisty v stověžaté matičce Praze.

Manažeři vyzvali v Lednické výzvě k podpoře národního podnikání a tak brzy uvidíme, jak skončí oni: západoevropský chalífát má dlouhé prsty - když životem trpím a umírám já, ať trpí a zemřou všichni! I Hitler hnal děti na východní frontu a seniory v zázemí chtěl utopit v berlínském metru. Máme se ještě na co těšit, těší se konzultovaní TOP analytici na reakce "debilů z holdingu".

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

10:21 Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

Klimatická změna, přijetí eura nebo svoboda volného pohybu – témata, o kterých ve Sněmovně u výročí …