Rokytka (KSČM): Loupit, vraždit, zotročovat a znásilňovat, to vidí jako svobodu elitáři

25.04.2016 7:31

Srdce temnoty tepe ve Fashingtonu. Naplno!

Rokytka (KSČM): Loupit, vraždit, zotročovat a znásilňovat, to vidí jako svobodu elitáři
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Bez husitské revoluce by nebylo ani Dne nezávislosti Američanů, pochopil velvyslanec Norman Eisen při studiu historie práva. Papež přestal být neomylným náměstkem božím pro většinu lidí na Zemi a jeho preláti měli žít tak, jak hlásali - nehřešit. Kdo žije v hříchu (dotýká se hrubě božího chrámu - lidského těla, iniciuje násilí, mrzačí, loupí) pozbývá automaticky duchovních i světských funkcí a musí být potrestán "jako bratr". 

Nestačí tedy vyzpovídat se nadřízenému, zamumlat Zdrávas Maria a jít očištěn křtít mezi pracovitý pracující lid, jakoby se nechumelilo. Co bylo ukradeno, musí být navráceno a nehodný služebník boha či lidu se po poškozenými bratry stanoveném domácím vězení a půstu zapojí do pracovního procesu, aby své hříchy účinně odčinil. Kdo neslouží lidu, slouží mamonu satanismu-baalismu.

Když ovšem padl duchovní a etický monopol papeže a koncilu prelátů, kteří neváhali trýznit a upálit mistra Jana Husa, neboť více spoléhal na svůj rozum a studium písem i moudrost druidů, než na řeči obžerných, prolhaných hierarchů - sodomistů, vakuum se rychle pokusili vyplnit právě černokněžníci, baalisté-satanisté svou černou magií a začali bujet tajné organizace, které nakonec po dlouhých peripetiích ukradly a překroutily pojem "český tolar", jakožto poctivého a všemi respektovaného platidla pro dobrovolné transakce mezi lidmi, na podvodný dolar. Nejprve byl kryt zlatem, pak ničím, než zbraněmi. 

Ten elitáři ostatním lidem vnucují násilím, aby je jeho prostřednictvím oloupily, zadlužily a zotročily, jejich ženy znásilnily a kdo se brání, toho zabily. Důvěra mezi lidmi a v měnu se hroutí. Civilizace pohasíná a nastupují opět temné časy barbarství a stálých krvavých konfliktů o zdroje, které vrhají lidstvo zpět do bídy, kdy je lidský život krátký, krutý a téměř bezcenný, neboť pro elitáře postradatelný.

Dokud nebudou výrobní prostředky patřit celé společnosti a směna produktů nebude zajištěna pomocí Pracovních kreditů, které neobíhají, nehromadí se, ale po směně za produkt se stejnou hodnotou obsažené práce se prostě zruší, nebude na Zemi mír, prosperita a rozvoj, zjistili ekonomové a ekonofyzikové. Najdou se politici, kteří uvedou jejich poznatky v život svobodných národů? Uvidíme. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…