Rokytka (KSČM): Předseda Rozhodneme v DOX jedná o budoucnosti EU

15.05.2017 4:33

Odkud a kam sahá evropský projekt a kdo vlastně tahá za jeho nitky?

Rokytka (KSČM): Předseda Rozhodneme v DOX jedná o budoucnosti EU
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Celodenní formát konference vytváří prostor pro setkání významných evropských myslitelů, analytiků a politiků, aby společně s publikem diskutovali o aktuálních otázkách, před kterými současná Evropa stojí.

Hlavním tématem čtvrtého ročníku konference je hledání odpovědí na Václavem Havlem opakovaně zvažovanou otázku „Kde začíná a končí Evropa?“, a to nejen v geografickém, geopolitickém, ale i v duchovním slova smyslu. 

V geografickém smyslu se chtějí hosté dotknout dnes opomíjeného tématu nedotvořenosti evropského projektu ve vztahu k oblastem západního Balkánu, současného Turecka, Ukrajiny, Běloruska a dalších zemí. 

Duchovní hranice Evropy se dotýkají mezí liberální demokracie, tolerance, univerzálního charakteru lidských práv a evropského kulturního a duchovního dědictví, které je dnes systematicky destruováno údery migrační zbraní a plíživou islamizací EU, resp. její západo a východofranské části.

Jižní Amerika už je na tom proto lépe, než Evropa a její integrační projekt EU ve kterém jsou zisky privatizovány a ztráty socializovány, přičemž nikdo neví, kolik toxických aktiv se skrývá v podrozvahách evropských bank ničených společnou eurodolarovou měnou, jak zjistil prof. de Soto. I proto Angličané z EU "po anglicku" zmizeli.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

14:07 Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k snadnějšímu zaplacení dluhů u VZP a odpuštění pená…