Rokytka (KSČM): Sněmovní volby budou i o osudu 8 bilionů korun

18.05.2017 6:31

Rozhodneme, strana mládí, rozvoje a stability!

Rokytka (KSČM): Sněmovní volby budou i o osudu 8 bilionů korun
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Češi zahlušováni gradující propagandou "Svědků Sobotkových" a politické divize holdingu nemají z korporátních médií od presstitutů šanci se dozvědět, že ve hře jsou biliony korun ležící na Cínovci v lithiu, stovky miliard eur v zbytečných devizových rezervách, které by měly být rozděleny občanům dokud si za ně něco mohou v hroutící se eurozóně ještě koupit a zejména válečné reparce od Spolkové republiky Německo, právní nástupkyně Třetí říše Adolfa Hitlera, říká předseda Rokytka.

"Jsem rád, že si i server Vaše věc expremiéra Paroubka konečně povšiml gigantických reparací, které nám Němci dluží a dnes jde o 3,5 bilionu korun pro Československo (2 biliony pro ČR a 1,5 bilionu pro SR), které bylo nacisty drancováno a vlastenci vražděni včetně ministerského předsedy Eliáše, jenž byl jako jediný premiér okupované země popraven. Dluh krve se splatit nedá, ale finanční ano," podotýká šéf přípravného výboru Rozhodneme, strana mládí, rozvoje a stability.

Podle něj však ještě důležitější bude zřejmě bitva o lithium na Cínovci, které má perspektivu společně s nanobateriemi a elektromobilitou nastartovat strukturální změny ekonomiky v ČR a s rozvojem produktivních služeb a průmyslem 4.0 zajistit exponenciální růst čistého národního produktu.

"Nohy nám ovšem podráží a rozvoj i společenskou sociální stabilizaci brzdí ´partička v Bankovní radě´, která v čele s Rusnokem ničila masivními nákupy eur hodnotu naší měny - koruny české a nahromadila v devizových rezervách zbytečně přes dva biliony. Euro je přitom vůči koruně nadhodnocené o 30 procent a dolar dokonce  o 50, jak vyplývá z Roklen indexu, takže rezervy by měly být rychle předány občanům, aby si za ně něco ještě koupili v cizině, než se západní ekonomiky zhroutí, jako domeček z karet a nastane hyperinflace před níž nás včas varovali finští nezávislí ekonomové," uzavřel Rokytka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Dvojí metr na utajované informace

11:17 Mašek (ANO): Dvojí metr na utajované informace

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nakládání BIS s utajovanými informacemi