Rokytka (KSČM): Světovláda se zlobí

01.01.2017 15:19

Reakce světovládců jsou rychlé, přesné a vhodně zakryté.

Rokytka (KSČM): Světovláda se zlobí
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Stačilo odvrátit puč, soudit jeho strůjce, pokritizovat Washington za podporu Daesh, začít mírový proces s Ruskem a Sýrií a teror na sebe nedal dlouho čekat. Turci oplakávají 39 novoročně zmařených lidských životů a další desítky raněných o něj bojují a pokud vyhrají, ponesou si trvalé následky na těle i duši po zbytek života. Byli cíleně profesionálně zmrzačeni. 

Lidé propojení médii, sociálními sítěmi a počítači se ještě nestačili vzpamatovat z předvánočního berlínského teroru náklaďákem a podivného pádu letadla s Alexandrovci a už jsou tady Santa Clausové se svými novoročními dárečky v podobě olověných kulek ze samopalů zarývajících se do - z pohledu světovládců, nadbytečného lidského masa.

Lidí je nadbytek a kdo neposlouchá, ať nejí a tedy nežije, jak pravil jeden z bývalých světovládců, zabitých na pokyn Gruzínce Stalina cepínem, Lev Davidovič Trockij. 

Poslušnost globálním autoritám se stává nutnou pro holé přežití. Kdo neposlouchá, ať očekává anděly smrti v podobě Santa Clausů, shodují se TOP konzultovaní bezpečnostní analytici a politologové.  

„Když jsem po útoku v Berlíně slyšel eurokomisařku Věru Jourovou, jak hovoří o opatřeních proti terorismu, nevěřil jsem vlastním uším,“ uvádí někdejší dvojnásobný ministr vnitra a bezpečnostní expert Martin Pecina. Eurokomisaři chtějí Evropany totálně odzbrojit a odebrat jim i špuntovky. ČT tomu tleská!

Odhaduji, že takových 90 procent médií je v rukou prazvláštních skupin lidí, které lidem vymývají mozky. U nás se těmto lidem říká „pražská kavárna“, v Americe jsou to takzvaní „neokonzervativci“. Jsou všude a mají stále velkou moc. U nás bohužel ovládají veřejnoprávní Českou televizi a řadu dalších médií. Téměř všechna tato média falešně informovala například o preferencích paní Clintonové a lidem tlačí do hlavy, že Rusko je nepřítel. Naši nepřátelé jsou ale jinde, to už je dnes zjevné. Pro mne je velkým překvapením, že neziskové organizace, které tady dnes propagují přijímání uprchlíků a tím v zásadě podlamují naši bezpečnost, jsou podporovány naší vládou. Jestli je pravda, že spolky, jako jsou „Evropské hodnoty“, žijí z grantů čili z peněz nás daňových poplatníků, měla by to vláda vysvětlit. Nebezpečím přeci není Rusko, ale islámský terorismus. Až si tuto prostou skutečnost uvědomíme, pochopíme, že Rusko je spojenec v tomto boji, řekl pro PL Pecina. 

Ano, islámský terorismus je hrotem meče světovládců v Eurasii, na Ameriku však připravují větší kalibr, podotýkají analytici. Tam bude nutné "nadbytečné maso" škvařit v jaderném ohni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…