Rokytka (KSČM): Svůdně kyne nám smrt z malomocenství, psychologicky neodvratná

23.07.2017 6:28

Myslitel včas varoval, lídři nedbali...

Rokytka (KSČM): Svůdně kyne nám smrt z malomocenství, psychologicky neodvratná
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Partička havlistických disidentů a komunistických nomenklaturních odpadlíků, kteří rychle spolu s Čalfou zahodili legitimace do košů, nám pod marketingovými hesly o "svobodě, demokracii a tržním hospodářství" nastolila ve spolupráci s Gorbačovem oligarchický korporátní fašismus nejhrubšího zrna, ve kterém žádní svobodní lidé nejsou - jen otroci a tyrani.

Rozbili Československo a ze zbytkového Česka udělali zmrzačenou eurokolonii určenou k exploataci a islamizaci na úrovni rozvojové země, ve které už každé desáté dítě nemá ani na teplý oběd ve školní jídelně.

Tomu všemu "pražská kavárna" tleská a prostřednictvím Stropnického se nás pokouší vtáhnout do bratrovražedného konfliktu s Rusy, kteří se zbavili nejhorších tyranů typu ožraly Jelcina a pozvedají svou zemi z trosek. 

Kdo si myslí, že bez czexitu něco změní a zlepší, hluboce se mýlí! 

„Vše, co zdá se mocně mluvit pro nutnost sjednocení Evropy, je právě jen zdáním. Vše hmotné i duchovní, co národy její sbližuje, k sobě navzájem snižuje, stejnou měrou je zároveň oddaluje, odděluje: nepřemožitelně silný je nacionální duch v jejích dětech; jejich podstatu tvoří a tajemství a smysl. Vždy bude Evropa tendovat k národnímu rozčleňování  co největšímu; nejen ve fatalitě minulosti to koření, nejen v duchu jejího lidstva, – i ve vzduchu  jejím a půdě a - metafyzicitě… Je rozkolem a vřením, předurčenou arénou a kotlem - Životem! – opakem Číny a Ameriky,“ pochopil už před lety Klíma, ale bruselští eurokraté a jejich quislingové na vše zjevně kašlou a řídí se myšlenkami zdegenerovaného hraběte Kalergiho-Coudenhovena, který toužil vládnout "smíšené hnědé rase s menším IQ". 

"Neodvrhneme-li svou malost, na mrzké živoření a hnusné doživoření jen otevírá se českému národu vyhlídka. Politicky – bezmoc a faktické otroctví pod velmocemi; hospodářsky v nejlepším případě snesitelná existence. Ale snesitelná existence je nesnesitelný pojem; všemu vyššímu je pouhá snesitelnost nesnesitelnou. Vše, co vyšší, chřadne v nízkých poměrech a kazí se, hnije zaživa a dohnije. A jen to je ´vyšší´, co chce nejvyšší; kdo nejvyšší nechce, je červ! Vyšší vlastnosti Čecha nejenže učiní mu nemožným spokojit se s materiální malostí, ale budou činit ji ještě menší a stále žebráčtější a nesnesitelnější a hnilobnější a absurdnější. Svůdně kyne mu smrt z malomocenství, psychologicky neodvratná, — nebude-li nastoupena jedna jediná, zcela nová cesta," uvedl český myslitel Ladislav Klíma.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…