Rokytka (KSČM): Volby se blíží. Sněžení a přepřahání oligarchů a jejich presstitutů houstne!

19.06.2017 6:30

Politici zcela záměrně nezavedli mediální výchovu a vědí proč... Čtěte pozorně!

Rokytka (KSČM): Volby se blíží. Sněžení a přepřahání oligarchů a jejich presstitutů houstne!
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Štěch řekl tohle a Havlíček tamto, Sobotka končí, ale nekončí, Zaorálek lídr, Chovanec předseda, Babiš chystá koblížky, Telička s Jourovou a Gazdíkem ubytovny pro migranty, Okamura lodě pro transfer běženců domů, Bělobrádek spoléhá na boha a inovace, Filip v boha nevěří, ale v Mrencovou ano, líp už bylo!
Produkci zpráv zakrývajících skutečné společenské problémy se mezi mediálními teoretiky říká "sněžení" a vždy v předvolebních časech houstne. 

Nejde ani tak o to, voličky a voliče o něčem přesvědčit - na to už propaganda dnes nemá a nehraje, ale dezorientovat, zmást a odradit od produktivních aktivit k pasivní akceptaci systému, ačkoliv si 85 procent obyvatel ČR přeje jeho změnu.

Skrze propagandistické "sněžení", které by si zasloužilo po vzoru Evropských hodnot svůj "Langley Watch", ale vždy nakonec vykoukne realita: britský lid v keltské tradici už chce brexitem vycouvat z "hunského žaláře národů" jménem EU, tedy spojené východofranské (Německo) a západofranské (Francie) říše pod patronátem neokonzervativních Chazarů ve Washingtonu, kteří si po staletí udržují "klanovou čistotu a vyvolenou morálku", zatímco ostatním národům ordinují  "multikulturalismu a lidská práva".

Proč? Američtí chazarští vědci při svých rasových výzkumech a zvrhlých pokusech čerpajících z poznatků německých nacistických badatelů totiž zjistili, že bílá miminka ihned strhávají výzkumníky přiloženou dusivou roušku z nosu a úst a kopou kolem sebe, zatímco těm žlutým to trvá déle, než pochopí, že se mají intenzivně bránit a ta černá se téměř nechají udusit. Proto Evropa nesmí být bílá, ale hnědá, jak prosazují globalisté v rámci Kalergiho plánu a jak vyzradil i poradce ministra obrany Spojených států Bennet! 

Ekonomické "rdoušení národů" pod rouškou multikulturalismu, lidských práv a ekonomismu podporuje euro, výhodné pouze pro Německo a jeho hospodářskou hegemonii, takže jistě není náhoda, že jej samozvaný "šéf" Evropy Juncker chce zavést v celé EU společně s němčinou po vyškrtnutí angličtiny jako jednoho z jednacích jazyků v Bruselu a okolí.

Československá společnost  s celou V4 na historickém civilizačním rozcestí

Před českou společností, stejně jako slovenskou, polskou a maďarskou (mimochodem tyto nájezdníky na malých chlupatých konících porazil český kníže Boleslav hned po té, co odstranil bratra Václava ochotného podřídit se agresivním Frankům a platit jim vazalský tribut - se zbraní v ruce tak obhájil suverenitu rodícího se silného českého národa vůči západu i východu) stojí jednoduchá otázka: Rozvoj a budování vztahů na Rastislavově, Boleslavově, Karlově a Masarykově principu "Já pán, ty pán" v rámci emancipovného Česko-Slovenska a V4, nebo živoření a doživoření v protektorátu EU! 

Rozhodnout se musí každý sám a pokud se veřejní "služebníci lidu" nepodřizují jasně vyjádřené vůli lidu, dávají přednost službě mamonu a Molochovi, tak žijí v hříchu, jak zjistil už velký český myslitel Jan Hus, automaticky pozbyli všech svých funkcí a musí být "potrestáni jako bratři", tedy humanisticky domácím vězením s elektronickým náramkem a úklidem chodníků za životní minimum v oranžových vestičkách. Sobotkovi to v ní bude obzvláště slušet, ale i Zaorálkovi a Babišovi, kteří nikdy nepracovali, jistě velmi sedne. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

18:09 Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.