Rokytka (KSČM): Vybrat si může každý sám - svobodu nebo otroctví!

04.12.2016 6:29

Existenciální výzva je tisíce let stejná. Česká společnost opět stojí na křižovatce. Rozhodne se jednou správně? Kdo ví...

Rokytka (KSČM): Vybrat si může každý sám - svobodu nebo otroctví!
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Úplně by stačilo dělat šest hodin v čtyřdenním pracovním týdnu, a to čtyři hodiny na sebe a dvě na přímou demokracií řízenou společnost. Pokud ale někteří lidé raději EET, EU a podobné nesmysly, mají zřejmě médii vymyté mozky...

Těžko říci, proč si ti, co rozkradli náš národní majetek a ti, co jim v tom politicky pomáhali, myslí, že jsou něco lepšího, než většina společnosti a mají nárok na beztrestnost, miliardové majetky a statisícové rentiérské měsíční příjmy odkláněné na Panamy.

Pro ostatní navíc, asi jako "filantropický bonus", vytvořili daňové, lichvářské a exekuční peklo na Zemi: Všude na světě je nějaká forma exekucí. Nikde na světě ale nejsou na občana navaleny všechny formy najednou, nikde není tolik okrádán na poplatcích a nikde neslouží exekuce k celoživotní likvidaci lidí. U nás ano. 

Zrovna tak je ve většině zemí nějakým způsobem ošetřen výběr daní. Někde mají registrační pokladny, někde EET, někde povinnou minimální daň. Ovšem jen my budeme mít všechna tato opatření najednou a k tomu měsíční hlášení DPH, placení daní i z toho, co podnikatel nedostal zaplaceno (daň z nuly), povinné minimální zdravotní a sociální pojištění a navíc státní plnou kontrolu internetu, včetně obsahu mailů! 

Čtenářům MfD a LN se to však evidentně líbí a agresivně útočí na všechny kritiky nastoleného zrůdného režimu. Po teroristických provokacích zprivatizovaných enkláv rozvědek se už těší na stanné právo a zatočení s nezávislými médii i občanskými aktivisty. Naštěstí se vlastenecké síly zprava i zleva sjednocují do širokého politického hnutí Czexit, které má čtyři programové cíle: Přímou demokracii, zastavení islamistické invaze do ČR, opuštění EU a NATO. 

Takové široké hnutí má velký potenciál v české společnosti, kde chce 80 až 85 procent respondentů mainstreamových médií Czexit, konstatují politologové a političtí komentátoři konzultovaní TOP PL. 

VIDEO ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce