Rokytka (KSČM): Zeman opět upřednostnil staré malé partajní politikaření před novou politikou

18.02.2018 16:20

Jsme na úrovni rozvojové země a bude hůř, ačkoliv Beneš všechny hrobaře Československa včas varoval!

Rokytka (KSČM): Zeman opět upřednostnil staré malé partajní politikaření před novou politikou
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Prezident naší republiky Miloš Zeman přijal Chovancovo pozvání na sjezd po volebním knockoutu  zmateně se potácejících "oranžgutánu"  v Hradci Králové a vážil tam nebezpečnou cestu, místo aby jim poslal jen zdvořilou zdravici nestranické, lidem přímo zvolené hlavy státu, která má sloužit všem občanům, nikoliv posluhovat zkrachovalým sociáldemokratům. 

Dokonce je tam začal školit v politické strategii a taktice, strašit "suchou skývou chleba v opozici" a vybízet je k volbě "osobnosti" do čela, která jim vyjedná náměstkovská a další zajímavá místa v Babišově druhé vládě! Politikaření jak z 19. století, kdy nebyla TV ani internet.

Místo toho měl svou námi honorovanou pracovní dobu využít spíše k svolání Konstitučního lidového shromáždění k sepsání skutečné Občanské ústavy, místo oligarchy lidu oktrojované pseudoústavy a tu by pak bylo možno v podzimních předčasných volbách předložit lidu k schválení nebo neschválení společně s referendem o czexitu. 

Dále mohl využít přítomnosti slovenského premiéra Fica a začít jednání o ústavní smlouvě o společné zahraniční a bezpečnostní politice ČR a SR, bez které český a slovenský národ neodvrátí údery islamizační migrační zbraní  a zaniknou.

Nic z toho neudělal a po zbytečném řečnění a vysedávání na sjezdu lidem odmítnuté partaje jel večeřet do Lán s Babišem, majitelem hnutí ANO, politické divize Agrofertu, vyjednávat o složení vlády. 

Jak sám ale ve vystoupení přiznal, nebyl schopen dát ČSSD ani permanentní Jednací řád, ani dobrého nástupce, když ukázal prstem při svém taktickém odchodu na Vysočinu na Špidlu, který funkci prý neunesl, neboť jej v nepřímé prezidentské volbě  zradil. Jakou vládu nám tedy s přeběhlým komunistou, po privatizačním puči náhle zbohatlým bývalým referentem PZO, dá dnes, ptají se TOP konzultovaní politologové.  

 

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.