Rosenbergová (ČSSD): Jste zloději a chuligáni, už si u nás nezatančíte! Vzkázaly seniorům Lidové sady

04.11.2015 6:25

Hulvátství se ze špičky liberecké radnice šíří jako nakažlivý a obtížně léčitelný virus i do příspěvkových organizací města. Důkazy o tom přineslo také říjnové jednání zastupitelů.

Rosenbergová (ČSSD): Jste zloději a chuligáni, už si u nás nezatančíte! Vzkázaly seniorům Lidové sady
Foto: liberec.cz
Popisek: Zastupitelka Liberce Mgr. Martina Rosenbergová, bývalá primátorka

Primátor si během zasedání zastupitelstva běžně dovoluje opozici okřikovat a urážet, a když ho přestanou bavit její názory, jednoduše dotyčným vypne mikrofon. Nejprve označil jeho náměstek Korytář odchod zastupitele Františka Gábora z jednání na ceremoniál Pocty hejtmana za odskočení si za chlebíčky. Později, když se F. Gábor vrátil na zasedání zastupitelstva, byl při svých dotazech primátorem umlčen vypnutím mikrofonu.

Ze stejného ranku pochází odpověď zoologické zahrady seniorům. Starší občanka se obrátila na zastupitele s dotazem, proč v kulturním centru Lidové sady skončila taneční odpoledne pro seniory. Protože kulturní centrum spravuje zoologická zahrada, odpověď vypracovala zoo.

Ta osočuje seniory ze zlodějen a chuligánského chování. Jako důvody doslova uvádí „ztráty toaletního papíru a tekutého mýdla na WC, časté pokusy o vstup bez platné vstupenky, napadání pořadatelské služby ...“ 

Tak vypadají v praxi předvolební sliby koalice, že bude lépe komunikovat s občany? Korunu debatě kolem tanečních zábav nasadil primátor, když veřejně požádal, aby byla tato pasáž ze záznamu jednání zastupitelstva vymazána. Zřejmě by pan primátor nejraději vymazal i všechny nespokojené seniory. A pak, že bude líp!

Mgr. Martina Rosenbergová
zastupitelka města Liberec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

19:05 Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k geotermálnímu projektu Ringen v Litoměřicích