Roun (KSČM): Vedení strany překročilo hranici morálního úpadku

21.10.2018 6:36

Na tiskové konferenci Komunistické strany Čech a Moravy zaznělo z úst předsedy strany Vojtěcha Filipa, že platforma odpůrců politiky vedení KSČM Restart porušuje stanovy strany a zároveň stranu poškozuje.

Roun (KSČM): Vedení strany překročilo hranici morálního úpadku
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Po předchozím omezení příspěvků kritizujících politiku vedení KSČM na stranickém webu a ve stranických Haló novinách, jde o další pokus dehonestovat masivní skupinu komunistů, kteří pouze upozorňují na neschopnost vedení strany.

Platforma Restart není politickým ani právním subjektem, jde o diskusní skupinu členů KSČM, která dělá pouze to, co Filip a jeho pohůnci odmítají – komunikaci s širokou stranickou základnou. Restart nekritizuje KSČM, ale stranické vedení. Z dlouhodobého hlediska tím Restart své straně naopak pomáhá a o poškozování strany se nedá mluvit ani se dvěma promile alkoholu v krvi.

Filipovy restriktivní snahy, ve kterých mu nejsou cizí lež a pomluvy, pouze utvrzují v tom, že se své funkce hodlá držet za každou cenu. O to více je potřeba nenechat se zastrašit člověkem, který tuto stranu dovedl téměř do politického krachu, vyvolat mimořádný sjezd KSČM a zvolit nové a schopné stranické vedení.

A to i přesto, že lze očekávat další represe a třeba i snahu o vyloučení všech členů KSČM, kteří pouze poukazují na neschopnost a lajdáctví.

(převzato z Profilu)

Roman Roun

  • KSČM
  • Odpůrce NATO, demagogie, mediálních lží
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice