Rozner (SPD): Kéž pravda a láska zvítězí nad Českou televizí

10.01.2017 21:56

Šéfredaktor Respektu vyhlásil na letošek svoje motto: Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Je to ambiciózní plán a nesplnitelný, ale v každém případě tomuto předsevzetí novináře fandím jakkoli stojíme každý na opačném břehu.

Rozner (SPD): Kéž pravda a láska zvítězí nad Českou televizí
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Kdo jiný než novináře  - notabene v notoricky předpojatém Respektu by měli začít psát pravdu a skončit s nenávistnou kampaní proti těm, kteří nejsou ti správní pravdoláskaři. Je paradoxem naší doby, že ti co nejvíce šermují s demokracií a bojují s takzvanými fašisty a extrémisty ve jménu demokracie tuto demokracii odmítají dopřát těm nenáviděným extrémistům a extrémistou je každý, kdo dává přednost své rodině, zemi a národu před hordami muslimských kolonizátorů.

Je úžasné sledovat pravdoláskaře jak ve jménu pravdy a lásky manipulují s informacemi, lžou, dezinformují a v neskrývané nenávisti dehonestují, haní a špiní ty, kteří mají jiný názor. Pravda, v poslední době přibyla ještě další taktika  - ty s  jiným názorem prostě ignorují a do médií je nepustí a o správné pravdě diskutují nositelé jen toho jediného správného vidění světa.

Stalo se už standardem dnešních médií, že nepolemizují s názorem a myšlenkou a do země s chutí zašlapávají nositele nepříjemného názoru.

To co naší zemi a nám občanům přeji ze všeho nejvíce je spravedlnost - což není možné bez skutečné demokracie. Pokud chceme, abychom jako občané přímo ve své zemi rozhodovali o zákonech nebo o zvolení či odvolání našich zástupců v Parlamentu, ve vládě nebo na Hradě, tak musíme mít objektivní a co nejúplnější informace.

Jsem si naprosto vědom toho, že bez možnosti mít objektivní informace není demokracie možná, protože, aby se lidé mohli kvalifikovaně rozhodovat, musí mít kvalifikované informace.

Dnes nemáme ani demokracii ani objektivní a kvalifikované zpravodajství.

Nežádám objektivitu a pravdu od šéfredaktora časopisu, který platí jeden z největších zlodějů v této zemi Bakala. Mohu tomu jen fandit.

Ale zcela nekompromisně pravdu a objektivitu musíme žádat od médií, která jsou naše státní a která si ze zákona musíme povinně platit.

Letošní rok by měl být proto ve znamení zmíněného hesla - Kéž pravda a láska zvítězí nad Českou televizí a Českým  rozhlasem.

Méně nenávisti a více pravdy jim rozhodně neublíží.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.