Rozvoral: Bude Evropa za pár let opravdu muslimská?

27.04.2015 12:53

O této otázce bychom měli všichni velice přemýšlet a nejen to, musíme se hlavně snažit udělat takové kroky, aby k tomu nedošlo a abychom našim příštím generacím zachovali stávající kulturu!

Rozvoral: Bude Evropa za pár let opravdu muslimská?
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Ze všech předběžných studií na toto téma, to zatím vypadá, že k tomu celá Evropa směřuje a naši „multi-kulti“ politici to vůbec neřeší, ba co více do současné doby dělali všechno pro to, aby k tomu dopomáhali. Stále dokola vykřikovali, že naše populace stárne a jen přistěhovalectví to může zastavit. Dnes už víme, že je to mýtus a v žádném případě to zastavit nemůže. Optimistické vize evropských politiků se nenaplnily. Jak už prohlásila kancléřka Angela Merkelová: „Politicko-ekonomický projekt multikulturní společnosti, který se budoval celá desetiletí a stál astronomické částky z peněz daňových poplatníků, totálně selhal.“ Zajímalo by mě, pokud projekt selhal, kdo za to ponese odpovědnost? Samozřejmě, že nikdo, jelikož „multi-kulti“ politici odpovědní nejsou.

Lákadlem pro imigranty je štědrý sociální systém v evropských zemích a vědí, že i když ilegálně přijedou, stát se o ně postará. Je to absolutní nerozum, jelikož celá EU včetně ČR je totálně zadlužená a nemá peníze ani na důstojné sociální zabezpečení vlastních občanů. 400 milionová EU nikdy nezvládne obsloužit pět miliard chudých na celém světě. Řešením je dlouhodobá pomoc v mateřských zemích, aby měli tamní lidé co nejmenší motivaci odcházet.

Musíme si také uvědomit, že na zachování jakékoli kultury je potřeba, aby byla porodnost na jednu ženu 2,11 dítěte, přičemž evropský průměr je 1,5 dítěte, což je pro zachování kultury velice málo. Na druhou stranu je dáno, že muslimská porodnost je 3,1 dítěte na jednu ženu, což je nejvíce ve srovnání se všemi ostatními náboženskými komunitami. Je také spočítáno, že globálně poroste muslimská populace dvakrát rychleji než populace nemuslimská. Alespoň to tvrdí autoři lednové zprávy z washingtonského Pew Research Center nazvané Budoucnost světové muslimské populace - výhledy pro roky 2010-2030. To tedy znamená, že díky přistěhovalectví a vysoké porodnosti bude nejspíš desetina Evropy již v roce 2050 muslimská. No a celosvětově by vyznavači Alláha měli křesťany přečíslit v roce 2070.

Jediným řešením je omezení přistěhovalectví a nastartování porodnosti. Jedině podpora rodiny a motivace občanů k vyšší porodnosti může naší kulturu zachránit. Řešením jsou například bezúročné novomanželské půjčky, daňové zvýhodnění a porodné i na třetí a jakékoliv další dítě, ovšem od třetího dítěte výše pouze za podmínky pracovní minulosti a čistého trestního rejstříku. Tím bychom podpořili vícečetné řádné rodiny a naopak nepodpoříme ty parazitující.

Musíme být odpovědní k našim příštím generacím a jedině podporou rodiny jako takové toho můžeme docílit! 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Rozvoral - profil

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…