Rozvoral: Premiér „Pan čistý“ jako loutka – jak smutné, ale hlavně nebezpečné

21.05.2015 10:49

V létě minulého roku jsem napsal článek s názvem: „O neposlušnému poklopci, který polámal modrému ptáčkovi křídla.“ V té době jsem však ještě netušil, co z toho příběhu ještě vyplave napovrch.

Rozvoral: Premiér „Pan čistý“ jako loutka – jak smutné, ale hlavně nebezpečné
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Nejenže polámal neposlušný poklopec modrému ptáčkovi křídla, v současné době jsme se také dozvěděli, co jsou ty dvě osůbky vlastně vůbec zač a kdo doopravdy naší republiku řídil. Vypadá to tak, že chtíč neposlušného poklopce byl tak silný, že se sklopenýma ušima udělal „Pan čistý“ vše co mu jeho vulgární domina (kterou jsem v minulém článku omylem nazval jen kávo vařičkou, za což se omlouvám), s jistě peprnými slovy nařídila. Mám z toho totiž pocit, že kávu v premiérské kanceláři vařil někdo úplně jiný, že „Pane čistý“?

Z toho mála co se k nám zatím dostalo je zřejmé, že jsme měli všichni velké štěstí, že se na to extravagantní chování vulgární dominy včas přišlo a celá ta hormonální tragikomedie skončila dřív, než se opravdu něco stalo. Zatím víme, že nechala „pouze“ sledovat v té době manželku „Pana čistého“ a že si vynucovala od všech, co něco chtěli předražené, luxusní a značkové dary. Měli jsme opravdu štěstí, že jí ve spojitosti s řízením vlády a státu jako takového nenapadlo ještě něco horšího a extravagantnějšího, jelikož ta zamilovaná a hormony zaplavená loutka by byla zřejmě schopna udělat všechno proto, aby jí vyhověla! 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…