Rozvoral (SPD): Barack Obama a jeho pokrytectví

07.06.2016 20:20

Nejdříve jeho země rozvrátí několik zemí Blízkého východu a severní Afriky na základě údajného vývozu demokracie, kterou mimochodem nikde nezavedla, a pak ze sebe dělá hodného strýčka a vítače všech uprchlíků.

Rozvoral (SPD): Barack Obama a jeho pokrytectví
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Americký prezident u příležitosti začátku měsíce ramadán vyjádřil podporu všem muslimům s tím, že je třeba spolupracovat ve snaze ukončení utrpení těch, kterým se nedostává základních lidských práv (spojence Saúdskou Arábii, kde se desítky let zanedbávají lidská práva a kde je její politický systém založen na radikálně konzervativním pojetí islámu na mysli zřejmě neměl) a že USA přivítají každého uprchlíka i včetně těch muslimských. 

No řekněte, neříká se tomu náhodou pokrytectví? Říká a je dobře, že tento pán již brzy ve svém úřadu skončí, jelikož celá Evropa zažívá díky americkému rozvratu několika zemí obrovskou imigrační krizi. Doufejme, že bude nahrazen Donaldem Trumpem, který je k islámské imigraci velice kritický a dokonce chce spolupracovat s Ruskem, což by pomohlo nejen Evropě, ale i celému světu. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

14:07 Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k snadnějšímu zaplacení dluhů u VZP a odpuštění pená…