Rozvoral (SPD): Česká vláda spí tvrdým zimním spánkem

04.12.2015 8:59

Zima ještě ani pořádně nezačala, ale česká vláda už tvrdě chrápe zimním spánkem a to již od konce léta. Vždy se na chvilku probudí, něco plácne a zase si pohodlně ustele.

Rozvoral (SPD): Česká vláda spí tvrdým zimním spánkem
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Takto by se dal ve stručnosti charakterizovat požadavek vicepremiéra Babiše, který by se chtěl přidat k žalobě Slovenska kvůli kvótám na imigranty. Přímo k tomu v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz řekl, že změnil názor, protože se situace mění a přicházejí i nové informace. Nejvíce ho prý trápí velký počet islamistů v Německu (celkem se ví o 7.900 islamistech), o kterém informoval dle agentury APA šéf německé kontrarozvědky a také ve Francii, kde by mělo podle tamního prezidenta být až 10 tisíc takovýchto potencionálních radikálů.

Vicepremiér v návalu svých nesmyslných snů o tom, jak by sedřel kůži z drobných živnostníků formou chorvatského experimentu zavedením elektronické evidence tržeb nebo nového kontrolního hlášení DPH dělá, že prozřel v problému imigrantského šílenství. Je to zase jen jeho velké plácnutí do vody, aby před voliči udělal vstřícné gesto. Nic jiného to totiž být nemůže, jelikož se naše vláda stejně k žádné žalobě nepřidá a bude stále jen poklonkovat diktátu Evropské unie a udělá všechno, co jí ten byrokratický a nezodpovědný unijní spolek nařídí.

Ohledně tak velkého počtu islamistů v Německu a ve Francii by stejně přidání se k žalobě kvůli kvótám na imigranty nic neřešilo. Co se musí udělat v prvé řadě je to, že by se měly aktivovat a mobilizovat všechny tajné služby v zemi a po vzoru Slovenska všechny ty islamistické buňky a jejich představitele velice pečlivě ve spolupráci s tajnými službami Německa a Francie sledovat a mít o nich perfektní přehled. Další věcí, která je potřeba udělat je okamžité uzavření státních hranic a vyhlášení nulové tolerance nezákonné imigraci.

To, že čas od času po krátkém probuzení vždy nějaký představitel vlády udělá plané a líbivé gesto, které pak stejně nesplní, opravdu nestačí. Úplně nejhorší jsou ale slova premiéra Sobotky, který stále papouškuje, že se nemusíme bát a že má vláda vše pod kontrolou. Jeho lehkovážnost o tom, že je u nás vše v pořádku, není v tomto případě vůbec na místě.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce