Rozvoral (SPD): Chovancův šmírovací úřad pro zkoumání pravdy

04.01.2017 10:59

Komu bude tento parazit internetu prospěšný? Jen těm, kteří již nevědí co dělat, aby zastavili propad volebních preferencí!

Rozvoral (SPD): Chovancův šmírovací úřad pro zkoumání pravdy
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám MVČR spadající pod statutárního místopředsedu oranžové květiny (ČSSD) je jednou z nejhorších ohavností, kterou si současná Sobotkova vláda dovolila. Už jen ten název musel vymyslet pořádný myslitel, aby to na první pohled nevypadalo na šmírovací úřad.

Jsem moc zvědavý kolik teroristických a hybridních hrozeb odhalí. Zcela určitě to budou pouze věci, které budou mít souvislost s kritikou Evropské unie, hlavního proudu, politické korektnosti a multikulturní ideologie. Dále bude špatné všechno, co přichází z východu. Jak ale naloží tento šmírovací úřad s Donaldem Trumpem, toť otázka, jelikož politika Spojených států bude úplně jiná, než doposud! Tak, že by si pan Chovanec dovolil cenzurovat i nejmocnějšího muže světa? Nechme se překvapit.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice