Rozvoral (SPD): Citová manipulace a propaganda všech televizních stanic

05.10.2015 18:43

Na začátku imigrantské krize byli v záběrech všech televizí vidět pouze urostlí muži v produktivním věku, ale to jen do té doby, než to začala drtivá většina společnosti kritizovat s odůvodněním, že jde jen o ekonomické imigranty.

Rozvoral (SPD): Citová manipulace a propaganda všech televizních stanic
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Pokud si dnes zapnete televizi a to jakoukoli stanici bez rozdílu, zda se jedná o veřejnoprávní ČT nebo o komerční subjekt, tak na vás v každém záběru ohledně multikulturního šílenství smutně kouká vždy nějaké děcko nejlépe se slzami v očích, které drží v náručí nejspíše jeho rodič. Tak totiž zní nařízení z Evropské unie ovlivňující Českou televizi. Na vysílání komerčních televizí mají zase největší zájem Spojené státy americké, které celé to multikulturní šílenství spoluzavinily. Ta propaganda je tak ohavná, že se některé takové záběry vysílají stejné a to několikrát za sebou. Je to proto, že dá velkou práci všem světovým televizním společnostem dělat stále nové a nové záběry se smutnými dětskými tvářemi.

Takovouto citovou manipulací a propagandou nám chtějí tato média natlouci do hlavy, že je potřeba se nad sebou zamyslet a s úsměvem všechny ty přivandrovalce vítat s rozevřenou náručí a s plnou peněženkou, tak jak to ještě donedávna dělala paní Angela. Mimochodem, její prohlášení o tom, že Německo nevyhostí žádného občana (tedy imigranta) ze Sýrie, který chce v zemi žádat o azyl je vlastně pozvánkou všem občanům Sýrie na život do Německa, což vnímám, jako neskutečné pokrytectví, jelikož pokud by se tak stalo, nemohlo by to Německo nikdy zvládnout a už i sama paní Angela pochopila, že to není možné. Byl to prostě jen takový Angelin multikulturní populistický výkřik.

Nedejme se touto tvrdou propagandou a manipulací v žádném případě ovlivnit (moc dobře totiž všichni víme, že uprchlík na rozdíl od ekonomického imigranta by vzal za vděk prvním státem, který není postižen válkou) a bojujme za to, aby naše kultura zůstala tou kulturou, kterou nám po staletí předávali naši předkové. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce