Rozvoral (SPD): Co mu tam ten kadeřník „kadeřníkuje“ za čtvrt milionu měsíčně?

22.07.2016 15:23

Chování některých evropských politických elit je někdy opravdu žalostně trapné a je vidět, jak si z občanů, z jejichž daní si takovýto exces dovolují, dělají jen srandu.

Rozvoral (SPD): Co mu tam ten kadeřník „kadeřníkuje“ za čtvrt milionu měsíčně?
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Francouzský prezident Francois Hollande si podle deníku Le Canard Enchainé ze státních peněz platí svého osobního kadeřníka. Na tom by nebylo nic divného, jelikož všichni potřebujeme čas od času upravit a ostříhat naší „bujnou kštici“. To co je ale výsměchem všem daňovým poplatníkům je výše kadeřníkovy měsíční odměny, která činí bezmála deset tisíc eur, což je více než čtvrt milionu korun!

Když se tak na pana prezidenta podívám má na hlavě stejné nic jako já (navíc ode mě tedy potřebuje vždy jen trochu černé barvy), takže komentář o tom, že musí být kadeřník na příjmu 24 hodin denně, je chabou výmluvou na rozhazování státních peněz.

Tento jeho přehmat mu dále poškodí už tak špatnou reputaci, a pokud mu jeho svědomí dovolí kandidovat příští rok na jaře v prezidentských volbách, bude francouzským lidem jen pro smích. Tím se samozřejmě zase o něco více otevírají dveře do Elysejského paláce předsedkyni Národní fronty Marine Le Pen, se kterou naše hnutí SPD úzce spolupracuje na bázi společného členství v evropské frakci ENF (Evropa národů a svobody) sdružující hlavní vlastenecké parlamentní strany Evropy, které jí budou zcela jistě držet všechny palce.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

4:31 Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhře Ruské federace ve sporu s Ukrajinou u Mezinár…