Rozvoral (SPD): Další důkaz o řízené invazi islamismu do Evropy

19.01.2016 6:27

Podle deníku Bild řekl německý ministr pro místní rozvoj, že se Evropa musí připravit na příchod až deseti milionů imigrantů a tak navrhuje vytvořit speciální imigrační fond, do kterého by přispívaly všechny státy EU.

Rozvoral (SPD): Další důkaz o řízené invazi islamismu do Evropy
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Pan Gerd Müller chce vytvořit speciální fond pro všechny státy Evropské Unie, ze kterého by se financovaly integrační programy imigrantů. Dle tohoto sdělení je zcela jasně vidět o čem se asi tak mluví při jednáních německé multi-kulti vlády. Té vlády, která je nezodpovědná nejen ke svým občanům, ale i k občanům celé Evropské unie, jelikož její proimigrační politika roztažených rukou nabízející azyl všem Syřanům prostřednictvím paní Angely bude v budoucnu neskutečným problémem.

Jak dlouho ještě budou tito nezodpovědní a neschopní lidé rozhodovat o naší budoucnosti? Pokud to takto půjde dál a řízené invazi se nedokáží vzepřít politici, kteří mají na prvním místě hájit zájmy svých občanů, vzepřou se po nějaké době sami občané a myslím si, že to nebudou již jen poklidné demonstrace. Lidé budou chtít z důvodu pudu sebezáchovy vzít osud do svých rukou a celou Evropu to bude neskutečně bolet. To samozřejmě nesmíme v žádném případě dopustit a musíme udělat vše pro to a apelovat na to, aby veškerý odpor k islamizaci Evropy probíhal podle demokratických principů a bez použití násilí.

Udržet občany na uzdě bude ale nesmírně těžké, a pokud se budou objevovat komentáře typu: „Je to silný pud přírody. I mnoho evropských žen časem svůj pud určitě bude dobrovolně směřovat k novým samcům, to bude opět hlas přírody,“ který pronesla nad příčinami napadení některých žen v několika městech Evropy manželka ministra obrany Veronika Žilková, jež se také nechala slyšet, že je potřeba zavést na školách multikulturní výchovu, jako samostatný předmět bude ten odpor v lidech eskalovat čím dál tím více a nejsem si jist, zda se nám je udržet na uzdě povede.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…