Rozvoral (SPD): Diktát EU a řízená islamizace se bude rozšiřovat o centrální azylovou politiku!

15.04.2016 19:05

Europarlament se v úterý většinou poslanců vyslovil pro zavedení trvalého přerozdělovacího mechanismu a pro zavedení jednotného azylového sytému v Unii, které navrhla Evropská komise.

Rozvoral (SPD): Diktát EU a řízená islamizace se bude rozšiřovat o centrální azylovou politiku!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Zatím sice nemá stanovisko Evropského parlamentu žádnou odpovídající váhu v legislativní rovině a bude podstatné, jak se k tomu vysloví kvalifikovaná většina členských států. Není to tak dlouho, co už jednou něco podobného proběhlo a tehdy jsme byli přehlasováni. Schválně píši podobného, jelikož tentokrát nás nepřehlasují jen v otázce imigrantských kvót, ale také v otázce jednotného azylového systému, což je novinka.

To znamená, že tímto bude diktát Evropské unie dokonán, jelikož se bude o udělování jakéhokoli azylu centrálně rozhodovat někde v Bruselu. Tímto postojem se Evropská unie stane ještě mocnější než doposud a bude rozhodovat o tom, kdo na území členských států bude moci žít. To všechno se bude dít i za předpokladu, že s tím ten daný stát nebude souhlasit, takže si nebude moci rozhodovat o tom, koho si na své území pustí a koho ne. Budou to za nás rozhodovat nevolení úředníci Evropské komise, což je jednoznačnou politickou agresí a zbavení suverenity České republiky.

Je vidět, že si Evropská unie čím dál tím více podmaňuje své členské státy, které krůček po krůčku zbavuje vlastní suverenity a dělá si tím větší a větší prostor pro zřízení evropského superstátu, který by měl fungovat na bázi byrokracie, přerozdělování a levičáckého centralismu. To samozřejmě nesmíme dovolit a jediné čím se můžeme bránit je vystoupení z Evropské unie.

Mimochodem jedinými českými europoslanci, kteří hlasovali pro zavedení povinných kvót a centrální azylové politiky byli Jaromír Štětina a Luděk Niedermayer zvolení za TOP 09. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.