Rozvoral (SPD): Dítě jako živý štít, jak ohavné

09.11.2015 11:01

Ten totiž v rozhovoru pro MF DNES pronesl: „Přiznávám, že se mi více líbilo, když jsme byli ve vládě. Jak řekl jeden slavný Jedna ze tří syrských rodin, která dostala v České republice azyl, aby se jejich nemocné dítě mohlo léčit v pražské motolské nemocnici, odešla do Německa. Pokračovala tam záhy po svém říjnovém příletu. sociálnědemokratický politik, být v opozici je na hovno.“

Rozvoral (SPD): Dítě jako živý štít, jak ohavné
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Když jsem si tuto informaci, kterou ČTK potvrdil ředitel Fakultní nemocnice Motol Miloslav Ludvík, přečetl, nevěřil jsem vlastním očím. Rodina totiž přiletěla do ČR z jordánského uprchlického tábora v Zatárí v polovině října v rámci programu MEDEVAC (program, který je primárně určen pro vážně nemocné děti z válkou postižených oblastí), jelikož jejich dítě vytipovali čeští lékaři a mělo být u něj provedeno několik poměrně zásadních zákroků po vážném zranění. Na životě sice dítě ohroženo nebylo, ale plánované zákroky měly jeho zdravotní stav výrazně vylepšit. Rodina však neměla o léčení dítěte v České republice zájem a ihned co mohla, odjela beze slova vysvětlení do Německa, kde podle informací ředitele motolské nemocnice žije ve stanu.

Na tomto ohavném chování je vidět, kdo opravdu tito lidé jsou a co je jejich cílem. V honbě za lepším ekonomickým životem jsou ochotni mít své děcko (krev jejich krve) pouze jako živý štít a využívají jakoukoli možnost na přiblížení se co nejblíže k německým hranicím. Vyměnit možnost bezplatného léčení dítěte za život ve stanu může jen neskutečný cynik.

Samozřejmě jim v tomto cynickém chování napomáhá velice štědrá sociální politika Německa a „slavné“ prohlášení paní Angely, že Německo nevyhostí žádného občana (tedy imigranta) ze Sýrie. I když má ale tato východoněmecká svazačka v tomto případě velké máslo na hlavě, vyčůranost a obrovská bezohlednost syrských rodičů to v žádném případě neomlouvá a jejich chování je neskutečná ohavnost. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…