Rozvoral (SPD): Do Evropy prý proudily desítky radikálních islamistů

26.02.2016 9:37

Dělo se tak na slovinsko-chorvatských hranicích, aniž by proti nim bezpečnostní složky zasáhly tedy kromě výslechu a zápisu, po kterém je pouštěly dál do Evropy!

Rozvoral (SPD): Do Evropy prý proudily desítky radikálních islamistů
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Tuto zkušenost popsal pro deník Právo bývalý člen výboru Rady vlády pro lidská práva Martin Herzán, který strávil šest týdnů mezi imigranty v přestupním uprchlickém táboře Dobova na slovinsko-chorvatských hranicích kudy táhne do Evropy balkánská migrační vlna. Za tu dobu zažil, jak mezi imigranty odhalili desítky radikálních islámských bojovníků s různými zbraněmi, kteří měli ve svých mobilních telefonech fotky a videa zachycující brutální mučení nebo zabíjení svých obětí.

Několik dalších mělo u sebe dětskou pornografii nebo fotky a videa mučení nahých žen. Tyto osoby předávali slovinské kriminální policii. Ta je ovšem většinou pouze vyslechla, provedla zápis a ihned potom je k velkému překvapení pustila dál do Evropy a to i přes to, že podle pravidel EU takové osoby nesmějí vkročit do schengenského prostoru.

Takovéto svědectví člověka přímo z místa mi nahání husí kůži a je jasné, že Evropská unie neudělala nic proto, aby alespoň takovýmto lidem, kterým jde pouze o terorismus a šíření velice násilné a netolerantní islámské ideologie, zamezila přístup do schengenského prostoru. Je na tom vidět, že schengenský prostor již dávno nefunguje a že se to neděje pouze na řeckých hranicích, jak všichni eurounijní politici troubí do světa.

Abychom těmto radikálním lidem zamezili přístup do naší vlasti je neodkladně potřeba vyhlásit co nejdříve referendum o vystoupení České republiky z Evropské unie a začít řádně chránit české hranice. Pokud to neuděláme, tak je velký předpoklad toho, že budeme mít s takovými lidmi brzy co dočinění. Jak moc dobře všichni víme imigrační vlna se ne a ne zastavit ba právě naopak, začíná sílit. To, že nám náš premiér říká, že se nás to netýká a že nejsme pro imigranty cílovou zemí, se může mávnutím kouzelného proutku velice rychle změnit. Pak budeme jen koukat „s otevřenou hubou“ a Slávek Sobotků nám sdělí, že je mu to líto, ale že to všechno myslel dobře. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

16:21 Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

Novela energetického zákona LEX OZE II z dílny Ministerstva průmyslu obchodu (MPO), která zavádí sdí…