Rozvoral (SPD): Donald Trump – kandidát přemýšlející zdravým selským rozumem

29.02.2016 10:12

Tento pán se mi líbí čím dál tím více a myslím si, že všichni ti, kteří celý náš svět s kontakty na černé zlato, zbrojařský průmysl a velké banky zpovzdálí řídí, budou mít plné ruce práce, aby ho těsně před Bílým domem zastavili.

Rozvoral (SPD): Donald Trump – kandidát přemýšlející zdravým selským rozumem
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Já jen doufám, že se jim to nepovede a panu Trumpovi přeji úspěch. Byl by to úspěch, který by se v pozitivním duchu dotknul celého světa a pokud se do Bílého domu dostane, budoucnost mi dá za pravdu. Tento realitní miliardář a republikánský kandidát na prezidenta Spojených států amerických totiž na rozdíl od jiných přemýšlí zdravým selským rozumem.

Pan Trump totiž již delší dobu prohlašuje, že je potřeba mít velmi dobré vztahy s Ruskem a nedávno na to v rozhovoru pro francouzský týdeník Valeurs Actuelles přímo řekl: „Vladimír Putin řekl, že jsem skvělý. To dokazuje jistou úroveň,“ a dodal, že nic nemůže být horší, než když americký prezident Barack Obama a Putin spolu sotva promluví. Tyto jeho slova bych podepsal, jelikož není nic horšího než na sebe stále dělat bububu, rozdmýchávat čím dál více debaty o chrastění zbraní a „poměřovat si pindíky“, jak je kdo silný. Tyto dvě mocnosti by spolu měly spolupracovat a to hlavně v potírání terorismu, kterého je na světě čím dál tím více.

Stejný názor sdílím s panem Trumpem, i co se týká imigrační krize, ke které v již zmiňovaném rozhovoru mimo jiné řekl: „Uprchlická krize vyvolá v Evropě revoluce a může znamenat i její konec, pokud země nevezmou situaci pevně a rozhodně do svých rukou. Myslím, že Angela Merkelová udělala s migranty tragickou chybu.“

Jeho slova působí jako balzám na duši pro ty, kteří to myslí s Evropou a s jejími demokratickými hodnotami alespoň trochu vlastenecky, jelikož není možné v řízené invazi islamismu do Evropy pokračovat a je potřeba všechny nezákonné ekonomické imigranty vracet zpět odkud přišli. S tím samozřejmě také velice souvisí již zmiňovaná a nutná budoucí spolupráce USA s Ruskem.

Takže tímto přeji panu Trumpovi, který jako jeden z mála přemýšlí zdravým selským rozumem v zítřejším volebním superúterý velký úspěch a to i přes to nebo právě spíše proto, že z něj budou mít někteří vlivní intrikáni na celém svém těle husí kůži. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Munzar (ODS): Zisk není sprosté slovo

17:17 Munzar (ODS): Zisk není sprosté slovo

Sociální role a odpovědnost firem jsou témata, která se dnes hodně řeší. Nejde ale o nic nového. Již…