Rozvoral (SPD): Erdoganův režim se snaží ututlat sexuální zločiny v uprchlickém táboře

19.05.2016 10:49

V tureckém uprchlickém táboře Nizip, který před nedávnem vychvalovala i sama paní Angela, došlo k rozsáhlému pedofilnímu skandálu a vše nasvědčuje tomu, že ho chce Erdoganův režim před světem ututlat.

Rozvoral (SPD): Erdoganův režim se snaží ututlat sexuální zločiny v uprchlickém táboře
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Píše o tom britský deník Daily Mail a podle dostupných informací a výpovědí obětí měl jeden nejmenovaný sedmadvacetiletý pedofil během svého tříměsíčního pobytu v táboře znásilnit až třicet chlapců. Zaměřovat se měl především na chlapce ve věku osmi až dvanácti let, kterým za sex nabízel menší obnos peněz. Ti, kteří odmítli peníze, znásilnil i přes jejich odpor.

V současné době probíhá soudní proces a vše nasvědčuje tomu, že se celý incident snaží turecké úřady zakrýt, aby nebyla ohrožena smlouva mezi Tureckem a EU o přemísťování imigrantů. Turečtí novináři a opoziční politici mají totiž zakázáno tábor navštívit a o pedofilním skandálu mají zakázáno mluvit i zaměstnanci tábora.

Dalším znepokojujícím důkazem jsou bezpečnostní kamery, kterých je v celém areálu 85, z nichž 14 míří na místa, kde mělo k sexuálním zločinům docházet. Když soud požádal o příslušné záznamy z kamer, bylo mu sděleno, že nejsou žádné k dispozici.

To, že před nedávnem tábor navštívila paní Angela, která se tu nechala mezi imigranty vyfotografovat a následně celý tábor vychválila, je důkazem toho, že tato paní vychválí vše, co se týká imigrantů bez ohledu na to, zda to vůbec na nějakou chválu je. Dělá to jen proto, aby v občanech vzbudila co největší solidaritu s lidmi, kteří byli posláni pachem ropy, zbrojařskou lobby a bankovní lichvou co nejvíce oslabit starý kontinent, který má být do budoucna podle zadání nějakého středověkého proroka celý islamizován.

Nenechme se obalamutit ani paní Angelou ani některými zmanipulovatelnými médii včetně veřejnoprávních, které nám stále tlučou do hlavy, že nám od imigrantů nic nehrozí, že jim přeci musíme pomáhat. Někteří sluníčkáři dokonce tvrdí, že nám mohou být imigranti dokonce i prospěšní, že u nás budou pracovat a tím odvádět na budoucí důchody. Není to tak, pracovat nikdy nebudou a vidíme to ve Velké Británii, Francii, Německu, Belgii a Holandsku. Všechno je to pouze prašivá propaganda islámské ideologie podporovaná Evropskou unií za řízení Spojených států a jejich přátel ze Saúdské Arábie. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.