Rozvoral (SPD): Eurovision Song Contest a jeho vítězství Ukrajiny nad Ruskem!

16.05.2016 11:09

Je to jen náhoda, nebo promyšlená manipulace veřejným míněním? Proč mám takový pocit, že Evropská unie řeší rusko-ukrajinský konflikt i přes nejdéle fungující televizní pořad na světě?

Rozvoral (SPD): Eurovision Song Contest a jeho vítězství Ukrajiny nad Ruskem!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Odpověď je jednoduchá. Je to proto, že tento pořad sledují miliony ovlivnitelných občanů z celého světa a hlavně z Evropy, kterých bývá každý rok téměř dvě stě milionů. Jsou to právě ti občané, kteří si bez televize nedokáží život už ani představit a právě ti jsou pro mainstream (hlavní proud) jednoduchým soustem ovlivnitelnosti.

Již v prvním semifinálovém kole bylo všem dvě stě milionům párům očí a uší vštěpováno, že je po všech zkouškách a generálkách největším favoritem ruský zpěvák Sergey Lazarev a moderátor Libor Bouček to několikrát zopakoval, abychom si to velice dobře zapamatovali. O tom, že je největším favoritem ruský zpěvák zřejmě několikrát mluvili i komentátoři jiných zemí, jelikož při konečném hlasování u diváků opravdu vyhrál. Hlasování diváků byla ale jen jedna část hodnocení. Druhou měla na svědomí takzvaná odborná porota ze všech soutěžících zemí, kterou nejvíce zaujala Australanka Dami Im.

Někde jsem slyšel, že náhody neexistují

Jaké pak ale bylo pro všechny velké překvapení, když se po sečtení obou částí hodnocení do celého světa sdělilo, že se celkovou vítězkou nakonec stala ukrajinská zpěvačka Jamala. Myslíte si, že je to náhoda? Někde jsem slyšel, že náhody neexistují!

Už jen to, že se velkého finále aniž by musely projit semifinálovými koly účastní automaticky takzvaná velká pětka, což je Německo, Francie, Velká Británie, Itálie a Španělsko je velice pofiderní. Všem nám je jasné, že je to známka a potvrzení toho, kdo vlastně ovládá veškeré společenské a politické dění v Evropě a všechny veřejnoprávní televize, prostřednictvím kterých se veřejné mínění velice snadno ovlivňuje.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…