Rozvoral (SPD): Evropská komise nás chce omezovat na internetu

05.04.2016 10:09

Nikým nevolená sebranka byrokratů, přerozdělovačů a vyznavačů levičáckého centralistického řízení neboli eurokomisařů chce omezit svobodu projevu na internetu.

Rozvoral (SPD): Evropská komise nás chce omezovat na internetu
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Evropská komise jedná se zástupci poskytovatelů internetových služeb o omezení výzev k otevřenému násilí, rasizmu či k radikalizaci, což včera potvrdila novinářům na konferenci Internet ve státní správě a samosprávě eurokomisařka Věra Jourová.

Dnešní přetechnizovaná doba s výběrem velkého množství různých webových stránek a sociálních sítí je obrovským nebezpečím pro lidi, kteří si myslí, že mají patent na rozum a bez toho, že by je někdo do Evropské komise zvolil, postupně centralizují a omezují vše, co se dá.

Řízená islamizace Evropy leží v žaludku drtivé většině lidí, kteří přemýšlí zdravým selským rozumem, a proto se ve volném internetovém prostoru objevuje neskutečně mnoho kritiky proti netolerantní, nedemokratické a velice násilné islámské ideologii, která nemá za cíl nic jiného než si podmanit celou Evropu právem šaría.

Neobhajuji lidi, kteří na webech vyzývají k otevřenému násilí, rasizmu či radikalizaci a jsem zcela proti takovému jednání, ale jsem přesvědčen, že ta nikým nevolená sebranka eurokomisařů udělá vše pro to, aby provozovatele internetových služeb namotivovala k tomu, aby neomezovaly jen výzvy k násilí, ale také co nejvíce toho co má nějakou spojitost s kritikou Bruselu proti řízené islamizaci Evropy.

Evropská komise prostě sklízí, co zasela. Celou dobu neudělali tito papaláši nic proto, aby se imigrační šílenství zpomalilo, natož zcela zastavilo (právě naopak), a proto někteří lidé sklouzávají stále častěji k projevům násilí. Pokud to takto bude pokračovat a nebudou-li tito papaláši chtít spíše potírat násilí v evropských ulicích, které mají na svědomí většinou vyznavači Alláha, než hlídat lidi na internetu, nedopadneme dobře. Ti opravdu radikálnější to totiž nevydrží a vyrazí do ulic.

To se v žádném případě nesmí stát, takže jediným řešením je vyhlášení referenda o vystoupení z Evropské unie. Jedině, když budeme samostatný svrchovaný stát, se oprostíme od jejího diktátu, byrokracie, hloupého přerozdělování a centralistického řízení. Takže právě jedině tak se vyhneme i islamizaci České republiky. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…