Rozvoral (SPD): Hospodářská komora chce zapojit azylanty do pracovního procesu...

30.10.2015 14:01

Prezident této instituce informoval podnikatele o založení Rekvalifikačního a vzdělávacího fondu, z něhož budou financovány rekvalifikace migrantů. Takže další miliony z daní českých občanů se začnou vynakládat na migranty.

Rozvoral (SPD): Hospodářská komora chce zapojit azylanty do pracovního procesu...
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Ihned se u článku na Parlamentních listech, který o tom informoval, objevil komentář v tomto znění: „Vlastizrádci!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Proč nenabídnete práci lidem u nás a nepomůžete jim třeba s přestěhováním? Proč nenabídnete práci nezaměstnaným Evropanům - Španělům, Řekům... No proto, že byste je museli normálně zaplatit, že ano!!!!!! Jenom chcete snížit cenu práce a doplatí na to veškerá zaměstnanecká populace!“

Nejhorší na tom je, že to komora nedělá proto, aby pomohla lidem z Evropy, třeba Ukrajincům, ale proto, aby u nás integrovala imigranty z Blízkého východu a Afriky, což je hazardování s naší kulturou. Jsem také podnikatel, ale nikdy by mě nenapadlo upřednostnit s nabídkou práce azylanta před českým občanem a to i přes to, že bych na tom mohl vydělat, jelikož finanční nároky azylantů zcela určitě nebudou takové, jako u domácích občanů. Nic proti azylantům nemám a respektuji to, že se najde pár podnikatelů, kteří je zaměstnají, jen s tím prostě hluboce nesouhlasím, jelikož pro mě jsou na prvním místě naši potřební občané.

Takto se začali chovat již před několika lety ve Francii, Německu a Velké Británii, kde lákali a lákají do svých zemí levné pracovní síly, až jim ten multikulturalismus přerostl přes hlavu a z důvodu špatné imigrační politiky na to začínají doplácet i ostatní státy Evropské unie včetně ČR, kterým na základě Lisabonské smlouvy nařizují přerozdělování imigrantů a to proti vůli drtivé většiny občanů. Pomáhejme těmto lidem, ale pouze a jen v jejich zemích nebo zemích okolních a sousedících se stejnou kulturou, tradicemi a zvyky.  

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zeman (PRO): Stop nelegální migraci, nechceme islámský chalífát

9:15 Zeman (PRO): Stop nelegální migraci, nechceme islámský chalífát

Dnešní oprávněné diskuze o současném návrhu migračního paktu jsou vedeny víceméně ve dvou rovinách: …