Rozvoral (SPD): Imigranti mohou v Německu beztrestně páchat trestné činy

01.02.2016 10:40

Kapitulace německé policie v praxi. Zjistilo se totiž, že policisté v Kielu dostali rozkaz, podle kterého nesmí imigranty, již se dopustili trestného činu, stíhat!

Rozvoral (SPD): Imigranti mohou v Německu beztrestně páchat trestné činy
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Ano, čtete dobře. O tomto skandálu informoval německý deník Bild, který odkazuje na dokument pocházející z října 2015. Uvádí se v něm, že pokud se imigrant dopustí například krádeže nebo poškození cizí věci, takže méně závažného zločinu, nesmí ho policie stíhat. Je to proto, že určení identity pachatele bývá dosti často neúspěšné a je příliš nákladné. Policisté měli buď případ vyřešit do dvanácti hodin, nebo již podezřelé imigranty dále nepronásledovat.

V policejním textu, který má údajně Bild k dispozici, stojí následující: „Proces zjišťování totožnosti osob nebo identifikace jinými prostředky pro nepřiměřenost a z reálných důvodů (identita nemůže být ve stanoveném čase zjištěna a vyplnění protokolu by bylo nemožné) u drobných/nezávažných deliktů (krádeže v obchodě/poškození cizí věci) odpadá.“

Do budoucna to samozřejmě nevěstí nic dobrého a až budou postupně imigranti zjišťovat, že se jim za takovouto trestnou činnost vlastně nemůže nic stát, vezmou většinu německých obchodů útokem a všem obchodníkům, majitelům obchodů a v neposlední řadě i policistům se jen vysmějí. Zdravý selský rozum nechápe, kam až může pach ropy, zbrojařská lobby a bankovní lichva zajít.

Je to pozitivní diskriminace v plném proudu způsobená z důvodu proimigrační politiky roztažených rukou paní Angely a neschopnosti až možné zainteresovanosti evropských politiků řešit tuto krizi ihned na začátku, nekompromisně a se vší důsledností.

Toto šokující zjištění nám opět jako již po několikáté dává další důkaz o tom, že veškeré to imigrační šílenství je vlastně velice dobře řízená invaze islamismu do Evropy, která je i výborně finančně zabezpečená právě tím pachem ropy, zbrojařskou lobby a bankovní lichvou. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…